Afbeelding

Workshops 

Ons VMBO is groen! Bij CITAVERDE College krijg je alle vakken die andere VMBO-scholen ook geven, maar dan met een groene twist. Naast de ‘gewone’ lessen zijn er allerlei projecten en leuke opdrachten met thema’s zoals planten, dieren en voeding. Om jou zelf eens te laten proeven aan dit VMBO-onderwijs, organiseert CITAVERDE College Roermond een aantal Workshopmiddagen. De workshops vinden plaats op woensdag van 13:30 tot 15:00 uur. Per keer kunnen er maximaal 20 leerlingen meedoen.

Volg een of meerdere workshops:

CREATIEF - KUNST & ZO

 • 24 januari 2018 van 13.30-15.00 uur

TOPKOK - (H)EERLIJK

 • 10 januari 2018 van 13.30-15.00 uur
 • 24 januari 2018 van 13.30-15.00 uur

HANDIG-TECHNIEK

 • 13 december 2017 van 13.30-15.00 uur 

DIERENMANIEREN

 • 13 december 2017 van 13.30-15.00 uur (vol!)
 • 10 januari 2018 van 13.30-15.00 uur (nieuw)

GROENE WERELD - TUINAANLEG EN ONTWERP

 • 29 november 2017 van 13.30-15.00 uur
 • 17 januari 2018 van 13.30-15.00 uur

CREATIEF MET BLOEM

 • 29 november 2017 van 13.30-15.00 uur (vol!)
 • 10 januari 2018 van 13.30-15.00 uur 
 • 17 januari 2018 van 13.30-15.00 uur

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Schrijf je dan nu snel in, want vol = vol.

 

AANMELDFORMULIER WORKSHOPS

Vul onderstaand formulier in en kies een of meerdere workshops. Let op: per dag kun je maar één workshop volgen. Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops

Woensdag 29 november (13:30-15:00)
Woensdag 13 december (13:30-15:00)
Woensdag 10 januari (13:30-15:00)
Woensdag 17 januari (13:30-15:00)
Woensdag 24 januari (13:30-15:00)

Laat hier je contactgegevens achter zodat we je komst kunnen bevestigen

Graag willen we je op de hoogte houden van activiteiten rondom ons onderwijs zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Natuurlijk zijn je gegevens bij ons veilig en zullen wij deze niet delen met anderen.

Wil je op de hoogte blijven?
* verplicht veld
Volg ons op social media
PAARSE VRIJDAG - 8 december 2017 Draag PAARS wanneer je MORGEN naar school komt! Een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. In Nederland wordt de dag sinds 2010 ieder jaar op de tweede vrijdag van december gehouden. Paarse Vrijdag ontstond naar het voorbeeld van SPIRIT DAY in de Verenigde Staten, die in 2010 voor het eerst plaatsvond als uiting tegen het pesten van LGBT jongeren (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender). Op het CITAVERDE College vragen we leerlingen (VMBO) en studenten (MBO) om op die dag paars te dragen om te laten zien dat zij hun medemens—ongeacht hun seksuele voorkeur– in hun waarde laten. Bij de ingang van de school worden paarse armbandjes uitgedeeld.
Nieuwe opleiding verkoopmedewerker (RETAIL) bij het CITAVERDE College MBO te Roermond. Werk jij graag in een winkel? Geef je mensen graag advies en vind jij het leuk dat iedere dag weer anders is? Dan is de opleiding VERKOOPMEDEWERKER (RETAIL) beslist wat voor jou. MBO-VERKOOPMEDEWERKER Als verkoopmedewerker in de winkel/ detailhandel (RETAIL) (verkoop van onder meer levensmiddelen, mode, woonartikelen, sport- en spelartikelen) ben jij het visitekaartje van de winkel waar je werkt. Jij zorgt ervoor dat de producten er aantrekkelijk uitzien en dat de voorraad is bijgevuld. Jij hebt alles geleerd over het verzorgen van de producten in de winkel en je kunt je klanten een goed advies geven. Je kunt stage lopen in iedere winkel die je maar leuk vindt. Ook is het leuk om tijdens je opleiding kennis te maken met verschillende soorten winkels. De MBO opleiding verkoopmedewerker op het CITAVERDE College te Roermond is heel breed opgezet zodat je overal straks met een mooi diploma terecht kunt. De opleiding is geschikt voor leerlingen met een BASIS- of KADERberoepsgerichte opleiding VMBO. Opbouw van de MBO-opleiding verkoper De MBO niveau 2 opleiding medewerker verkoper start met algemene vakken zoals taal, rekenen. Daarnaast leer je je toekomstige beroep kennen. Het hangt af van de winkel waar je gaat stage lopen, denk hierbij aan kennis over het verzorgen van planten en dieren, het presenteren van kleding, bouwmaterialen, levensmiddelen en bijvoorbeeld sportartikelen. Werk je al in een winkel en wil je straks meer mogelijkheden hebben om door te groeien naar een andere plaats binnen de winkel? Geef je dan snel op voor onze MBO opleiding Verkoopmedewerker. Meer informatie? De heer Paul Wolters p.wolters@citaverde.nl of geef je op voor een TRY-OUT - ga naar https://www.citaverde.nl/mbo/opleidingen/verkoper/ en kies voor Roermond TRY-OUT verkoper niveau 2. https://www.youtube.com/watch?v=IslcJkUiUPM Werk aan de winkel bij Shoeby Jumbo en DA Beroepsoriëntatie op werken in de winkel voor voortgezet onderwijs en vmbo. Een kijkje in de winkel bij Shoeby, Jumbo en DA.
Helaas zijn de evaluatiedagen weer afgelopen. Nog een paar foto's van een gezellige High Tea.
MBO studenten CITAVERDE College geven les aan VMBO leerlingen onderbouw Op de laatste dag van de evaluatieweek hebben onze eigen MBO studenten in het kader van hun opleiding workshops gegeven aan de VMBO studenten. Een fantastisch leuke dag en een mooie afsluiting van een inspirerende week. Wij danken onze MBO studenten van alle opleidingsrichtingen voor deze leuke en leerzame dag.
SRT- MBO CITAVERDE Roermond- SPORT, RECREATIE & TOERISME oftewel de opleiding MEDEWERKER NATUUR, WATER EN RECREATIE is een veelzijdige opleiding. Vandaag zijn de studenten van jaar 1 & 2 gaan helpen bij de pietengym van Sportservice van de Gemeente Roermond. De organisatie van de middag lag in handen van enkele van onze eigen studenten. Zij lopen hun 3e jaars stage momenteel bij Sportservice. Met zo’n 240 nieuwe hulppieten mag er denk ik gesproken worden van een groot succes! Dank aan de organisatie en aan alle studenten! Meer informatie over de opleiding? https://www.citaverde.nl/mbo/opleidingen/medewerker-natuur-water-en-recreatie/