Afbeelding

Workshops 

Wil jij met eigen ogen zien wat VMBO bij CITAVERDE College nu eigenlijk is? Doe mee met een workshop en maak kennis met onze praktijkvakken!

Ons VMBO is groen! Bij CITAVERDE College krijg je alle vakken die andere VMBO-scholen ook geven, maar dan met een groene twist. Naast de ‘gewone’ lessen zijn er allerlei projecten en leuke opdrachten met thema’s zoals planten, dieren en voeding.

Om jou zelf eens te laten proeven aan het Groene onderwijs, organiseert CITAVERDE College Roermond een aantal workshopmiddagen voor leerlingen groep 8. Je kunt kiezen uit 6 verschillende workshops: Groene Wereld, Handig, Dierenmanieren, Creatief(2) of Topkok. 

Volg een of meerdere workshops 

CREATIEF - KUNST & ZO

 • 21 november

TOPKOK - (H)EERLIJK

 • 7 november (vol)
 • 21 november
 • 12 december

HANDIG-TECHNIEK

 • 28 november

DIERENMANIEREN

 • 7 november (vol)
 • 28 november (vol)
 • 23 januari

GROENE WERELD - TUINAANLEG EN ONTWERP

 • 14 november 
 • 23 januari

CREATIEF MET BLOEM

 • 14 november
 • 12 december
 • 23 januari

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Schrijf je dan nu snel in, want vol = vol.

Er zijn twee soorten workshops: workshop doorlopend waarbij je op ieder gewenst tijdstip kunt meedoen of kijken en workshop op tijd. Voor de workshop op tijd geldt een maximum aantal deelnemers. Geef je hiervoor op via onderstaand formulier. 

 

AANMELDFORMULIER WORKSHOPS

Vul onderstaand formulier in en kies een of meerdere workshops. Let op: per dag kun je maar één workshop volgen. Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops

Dierenmanieren
Groene wereld - Tuinaanleg en ontwerp
Creatief met bloem

Laat hier je contactgegevens achter zodat we je komst kunnen bevestigen

Graag willen we je op de hoogte houden van activiteiten rondom ons onderwijs zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Natuurlijk zijn je gegevens bij ons veilig en zullen wij deze niet delen met anderen.

Wil je op de hoogte blijven?
* verplicht veld

Volg ons op social media
Remedial Teaching & Studiesteun (RTS) kanjers! 's cover photo
Hard werken maar super leuk om tijdens mijn stage van mijn retailopleiding bij het Citaverde college te Roermond kippen te verkopen bij aveve tuincentrum in Kerkrade!
Bericht van MBO Citaverde Hoveniers Opleidingen Vandaag zijn we met plus/minus 30 hoveniersstudenten van het CITAVERDE College Roermond onderhoud gaan plegen in de tuinen van verzorgingstehuis De Kreppel in Heythuysen. De studenten werden aan het begin van de dag door de wethouder van gemeente Leudal bedankt voor hun inzet voor de ouderen. De studenten werden bovendien door de gemeente Leudal getrakteerd op vlaai en het verzorgingstehuis had in de pauze heerlijke soep met broodjes voor de studenten. De bewoners van De Kreppel waren blij verrast dat onze hoveniersstudenten hard aan het werk waren zodat zij weer konden genieten van een zeer mooie tuin. Onze hoveniersstudenten hebben zich deze dag wederom van hun beste kant laten zien. Goed gedaan mannen !!
RETAIL Heb je een VMBO Leerwerktraject, Basis- of Kaderberoepsgerichte diploma of heb je een van de bovenstaande opleidingen niet gehaald? Kom dan bij ons een opleiding doen in de RETAIL en ga met een waardevol diploma de deur uit. Ook als je niet zeker weet wat je graag wil doen, neem dan contact met ons op. Wie Roermond zegt, zegt retail! Van over de grenzen komen er mensen naar Roermond om te shoppen en natuurlijk zijn er goede verkopers nodig. Is dat ook iets voor jou? Dan kun je je verkooptechnieken ontwikkelen bij de verkoopopleiding. Omdat Roermond dichtbij de grenzen ligt, krijgen alle studenten het eerste jaar het vak Duits. Dat maakt jouw diploma nog waardevoller en jou inzetbaar in de Euregio! Welke opleiding jij ook kiest, bij CITAVERDE College Roermond voel jij je thuis. Onze docenten bieden jou een plek waar je persoonlijk wordt geholpen het beste uit jezelf te halen. Van MBO niveau 1 tot MBO niveau 4: Bij CITAVERDE kan iedereen terecht! Meer informatie:stuur een mail naar Jeanine Jansen j.jansen@citaverde.nl https://www.citaverde.nl/mbo/opleidingen/verkoper/ https://www.citaverde.nl/mbo/locaties/roermond/ Verkoper De verkoper is het visitekaartje van de winkel. Jij bent na deze opleiding opgeleid voor een leuke baan in een winkel voor bloemen, dieren of voeding, maar je kunt ook gaan werken in een andere winkel zoals in de mode, een bouwmarkt of sportwinkel.
Informatiebulletin CITAVERDE College Roermond VMBO juni 2019 https://issuu.com/citaverde-roermond/docs/juni_2019_fc7962b2c302b4 Informatiebulletin juni 2019 CITAVERDE College Roermond VMBO Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers. Title: Informatiebulletin juni 2019 CITAVERDE College Roermond VMBO, Author: ...
Ach.... kleine jongens en meisjes worden groot. Alle vierdeklassers heel veel succes de komende week. Een goed begin is gemaakt. Make us proud!!!
Mentoren leerjaar 1 onderzochten vandaag of Phantasialand een leuk uitstapje is voor de leerlingen. Volgens mij vonden ze het zelf ook erg leuk- smaakte naar meer😂.