Afbeelding

Workshops 

Wil jij met eigen ogen zien wat VMBO bij CITAVERDE College nu eigenlijk is? Doe mee met een workshop en maak kennis met onze praktijkvakken!

Ons VMBO is groen! Bij CITAVERDE College krijg je alle vakken die andere VMBO-scholen ook geven, maar dan met een groene twist. Naast de ‘gewone’ lessen zijn er allerlei projecten en leuke opdrachten met thema’s zoals planten, dieren en voeding.

Om jou zelf eens te laten proeven aan het Groene onderwijs, organiseert CITAVERDE College Roermond een aantal workshopmiddagen voor leerlingen groep 8. Je kunt kiezen uit 6 verschillende workshops: Groene Wereld, Handig, Dierenmanieren, Creatief(2) of Topkok.

De volgende workshops vinden weer plaats vanaf september.

Lees meer
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Geen vrije dag maar zondagsschool voor schoolhond Fer en zijn zusje Pien). Echte pubers! Het was vrijdagmiddag veel te warm om te oefenen dus is de school verplaatst naar vanochtend.
Fer en het warme weer. Met Fer wordt met dit warme weer kort gewandeld. Verder wat spelen met een van de leerlingen in de tuin en natuurlijk hoort de waterslang erbij. Na afloop goed afdrogen anders gaat de vacht broeien. Fer is nu bijna 9 maanden.
Op veilige afstand verwelkomt Fer ‘s ochtends de leerlingen op school samen met onderwijsassistenten Amber en Martijn. Dat geeft kleur aan een nieuwe dag!
Fer is "officieel" nu een echte puber. Watten in de oren, "Luisteren" wat is dat? En juist nu is het zo belangrijk dat hij went aan allerlei verschillende dingen bij ons op school. Hier krijgt hij van een leerling wat quality time en verder is RUST & REGELMAAT zoals bij alle pubers belangrijk. Fer is nu acht maanden.
Proeven van Bekwaamheid MBO opleiding Retail 2.2 Ook de studenten van de Retail 2.2 hebben vandaag mooie prestaties laten zien. Geweldig gedaan. Trots! Meer weten over onze MBO Retailopleidingen? Ga naar citaverde.nl