Afbeelding

Workshops 

Wil jij met eigen ogen zien wat VMBO bij CITAVERDE College nu eigenlijk is? Doe mee met een workshop en maak kennis met onze praktijkvakken!

Ons VMBO is groen! Bij CITAVERDE College krijg je alle vakken die andere VMBO-scholen ook geven, maar dan met een groene twist. Naast de ‘gewone’ lessen zijn er allerlei projecten en leuke opdrachten met thema’s zoals planten, dieren en voeding.

Om jou zelf eens te laten proeven aan het Groene onderwijs, organiseert CITAVERDE College Roermond een aantal workshopmiddagen voor leerlingen groep 8. Je kunt kiezen uit 6 verschillende workshops: Groene Wereld, Handig, Dierenmanieren, Creatief(2) of Topkok. 

Volg een of meerdere workshops 

CREATIEF - KUNST & ZO

 • 21 november

TOPKOK - (H)EERLIJK

 • 7 november (vol)
 • 21 november
 • 12 december

HANDIG-TECHNIEK

 • 28 november

DIERENMANIEREN

 • 7 november (vol)
 • 28 november (vol)
 • 23 januari

GROENE WERELD - TUINAANLEG EN ONTWERP

 • 14 november 
 • 23 januari

CREATIEF MET BLOEM

 • 14 november
 • 12 december
 • 23 januari

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Schrijf je dan nu snel in, want vol = vol.

Er zijn twee soorten workshops: workshop doorlopend waarbij je op ieder gewenst tijdstip kunt meedoen of kijken en workshop op tijd. Voor de workshop op tijd geldt een maximum aantal deelnemers. Geef je hiervoor op via onderstaand formulier. 

 

AANMELDFORMULIER WORKSHOPS

Vul onderstaand formulier in en kies een of meerdere workshops. Let op: per dag kun je maar één workshop volgen. Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops

Dierenmanieren
Groene wereld - Tuinaanleg en ontwerp
Creatief met bloem

Laat hier je contactgegevens achter zodat we je komst kunnen bevestigen

Graag willen we je op de hoogte houden van activiteiten rondom ons onderwijs zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Natuurlijk zijn je gegevens bij ons veilig en zullen wij deze niet delen met anderen.

Wil je op de hoogte blijven?
* verplicht veld
Volg ons op social media
KERSTMARKT EEN GEWELDIG SUCCES Op 11 december organiseerden leerlingen van het VMBO en studenten van het MBO een zeer spetterende en geslaagde kerstmarkt. Tijdens de kerstmarkt konden gasten genieten van de ondernemersgeest van leerlingen en studenten. De opdracht was om een winstgevende activiteit te organiseren met als thema kerst. Prachtige sleutelhangers, overheerlijke bakproducten, kerstmutsen, zelfgebakken pizza's, kerstlichtjes en kerststukken waren het resultaat.
U bent van harte welkom om onze kerstmarkt te bezoeken op 11 december a.s. van 16.00-20.00. De leerlingen hebben een speciaal kerstbulletin gemaakt. De kerstelfjes van het CITAVERDE College Roermond VMBO & MBO willen u graag uitnodigen voor onze kerstmarkt. Deze kerstmarkt vindt plaats op: dinsdag 11 december 2018 van 16.00u – 20.00u op het CITAVERDE College te Roermond. Op deze kerstmarkt staan kraampjes waar de kerstelfjes de afgelopen weken veel werk in hebben gestoken. Er zijn veel verschillende kraampjes met verschillende producten voor een betaalbare prijs. De entree is volledig gratis! U kunt parkeren bij Sportpark de Wijher. Iedereen is welkom, dus neem al je elfjes, rendieren en kerstmannen mee! Zo beleven jullie met alle vrienden, kennissen en familie de kerstsfeer op het CITAVERDE College. We hopen dat jullie zoveel mogelijk mensen meenemen. Hoe meer mensen des te gezelliger het is! Hopelijk tot 11 december op de kerstmarkt! Met vriendelijke groet, De Kerstman en Kerstelfjes van het CITAVERDE College https://issuu.com/citaverde-roermond/docs/kerst_bulletin_leerlingen Kerstbulletin van leerlingen CITAVERDE College Roermond
PAARSE VRIJDAG 14 december a.s. is het weer Paarse Vrijdag. Het is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. In Nederland wordt de dag sinds 2010 ieder jaar op de tweede vrijdag van december gehouden. CITAVERDE College Roermond neemt hieraan deel! Kom in je mooiste paarse outfit!
Dienstverlening & Producten - Dierverzorging: vandaag een leuke les van een combinatie leerlingen klas 1A/1B bij mevrouw Smeets. Goed gewerkt!
Tijdens RTS oefenen de vierdeklassers met Wiskunde en Nederlands. Slagen is het doel!
Workshops Op 12 december a.s. hebben wij weer een workshop: TOPKOK en Creatief met Bloem Wil jij met eigen ogen zien wat VMBO bij CITAVERDE College nu eigenlijk is? Doe mee met een workshop en maak kennis met onze praktijkvakken! Ons VMBO is groen! Bij CITAVERDE College krijg je alle vakken die andere VMBO-scholen ook geven, maar dan met een groene twist. Naast de ‘gewone’ lessen zijn er allerlei projecten en leuke opdrachten met thema’s zoals planten, dieren en voeding. Om jou zelf eens te laten proeven aan het Groene onderwijs, organiseert CITAVERDE College Roermond een aantal workshopmiddagen voor leerlingen groep 8. Je kunt kiezen uit 6 verschillende workshops: Groene Wereld, Handig, Dierenmanieren, Creatief(2) of Topkok. Aanmelden kan via deze link: https://www.citaverde.nl/vmbo/locaties/roermond/kennismaken/workshops/
Trots op: Cas Wolters Cas Wolters is oud-leerling van het CITAVERDE College Roermond, theoretische leerweg. Momenteel doet hij de PABO. Cas is een van de kandidaten van Heel Holland Bakt. Zet 'm op, Cas! https://heelhollandbakt.omroepmax.nl/kandidaten/seizoen-2018/cas/