Afbeelding

Workshops 

Wil jij met eigen ogen zien wat VMBO bij CITAVERDE College nu eigenlijk is? Doe mee met een workshop en maak kennis met onze praktijkvakken!

Ons VMBO is groen! Bij CITAVERDE College krijg je alle vakken die andere VMBO-scholen ook geven, maar dan met een groene twist. Naast de ‘gewone’ lessen zijn er allerlei projecten en leuke opdrachten met thema’s zoals planten, dieren en voeding.

Om jou zelf eens te laten proeven aan het Groene onderwijs, organiseert CITAVERDE College Roermond een aantal workshopmiddagen voor leerlingen groep 8. Je kunt kiezen uit 6 verschillende workshops: Groene Wereld, Handig, Dierenmanieren, Creatief(2) of Topkok.

De volgende workshops vinden weer plaats vanaf september.

Lees meer
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Gewoon nette jongens😂- zeggen ze zelf en hun juf mevrouw Sturme
Impressie schaatsfestijn vandaag.
Laatste evaluatiedag CITAVERDE Roermond met aandacht voor LOB - kennismaken met MBO opleidingen en creatieve en verzorgende lessen D&P.
Start Hippisch College Limburg- CITAVERDE College Roermond Het Hippisch College is onder veel belangstelling van start gegaan. Citaverde in Roermond heeft 1,9 miljoen euro gekregen om de mbo- paardenopleiding te verbeteren zodat het beter kan aansluiten op de vraag van het Limburgse hippische bedrijfsleven. Het Hippisch College Limburg zal meer arbeidsmarktrelevant onderwijs bieden en het praktijkonderwijs in de hippische opleidingen integreren. De verwachting is dat hiermee een kwaliteitsslag gemaakt kan worden waarmee mbo-studenten beter voorbereid zijn op wat de paardensport en -houderij van personeel vraagt.
Evaluatiedagen- Dienstverlening en Producten- Workshop Graffiti. De leerlingen hebben met potlood een ontwerp van een eigen gekozen naam / onderwerp geschetst. Vervolgens met kleurpotlood, viltstiften en zwarte marker uitgewerkt.
Onze kanjers aan het werk tijdens de finale van de skills talent in Leeuwarden.
Deze 3 kanjers van het CITAVERDE College strijden mee in het team Limburg met hun techniekdocent de heer Luyten in de NL Skills Talents wedstrijd in Leeuwarden. De leerlingen Janneke, Romy , Clim en docent techniek W. Luyten hebben vandaag kennisgemaakt met de landelijke techniek wedstrijd Skills Talents. Het programma voor vandaag was een rondleiding op de Skills The Finals in het WTC Expo in Leeuwarden. Morgen moeten de leerlingen de wedstrijd aangaan tegen andere scholen van andere provincies Heel veel succes!