Afbeelding

Aanmelden VMBO CITAVERDE College Roermond

Inschrijfdagen voor schooljaar 2021-2022: maandag 15 & dinsdag 16 maart

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor het VMBO bij CITAVERDE College Roermond?  Wat fijn om te horen! We willen u alvast bedanken voor het vertrouwen.

Doorloop de volgende twee stappen om de aanmelding definitief te maken:

Stap 1: Plan een aanmeldgesprek

Schrijf u hieronder in voor een aanmeldgesprek op maandag 15 of dinsdag 16 maart. Kies een dag en tijdstip waarop het u uitkomt. Direct na de aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. In het formulier vult u gelijk alle relevante informatie in die wij nodig hebben voor de aanmelding. 

Stap 2: Tijdens het aanmeldgesprek maken we de aanmelding definitief

Uiterlijk een dag voor het aanmeldgesprek ontvangt u de uitnodiging voor het digitale aanmeldgesprek. Zorg dat u tien minuten voor aanvang al bent ingelogd op uw computer. Vijf minuten voor aanvang van het aanmeldgesprek klikt u op de link die u via e-mail heeft ontvangen. U komt nu in de Microsoft Teams vergadering. De medewerker van CITAVERDE zal vervolgens ook in deze ruimte instappen. Het aanmeldgesprek kan beginnen en zal tien tot vijftien minuten duren. Samen lopen we het door u ingevulde formulier door en we beantwoorden uw vragen. Als alle gegevens zijn ingevoerd zit het aanmeldgesprek erop en is uw zoon / dochter aangemeld bij onze school.

NB: Heeft u geen tijdslot gereserveerd maar wilt u uw zoon / dochter vanavond wel aanmelden? Neem dan contact met ons op via 0475 - 346 346!

Geen inschrijving mogelijk.
Afbeelding

Informatie voor tussentijdse instroom

Tussentijdse instroom zijn leerlingen die op onze school (willen) instromen als het schooljaar al is begonnen.

Binnen het samenwerkingsverband van de scholen uit Roermond en omgeving is afgesproken dat leerlingen die binnen dit samenwerkingsverband op een school zitten in principe niet tussentijds kunnen overstappen. Als zij van school willen wisselen kan dit alleen bij de start van het nieuwe schooljaar. Voordat er een aanmelding plaatsvindt op het CITAVERDE College moet de zorgcoördinator van de huidige school eerst contact hebben gehad met de zorgcoördinator van het CITAVERDE College (mevr. A. Strohbücker). Leerlingen die verhuizen naar Roermond kunnen natuurlijk wel tussentijds instromen.

Onze klassen zijn samengesteld op de leerlingenaantallen die we aan het begin van het schooljaar hebben. Daarom kan het zijn dat het niet altijd mogelijk is om leerlingen die tussentijds willen instromen te kunnen plaatsen.

In de volgende leerjaren en leerwegen is op dit moment nog wel plaats:

  • Leerjaar 1: alleen in de gemengd/theoretische en kader beoepsgerichte leerweg
  • Leerjaar 2: alleen in de gemengd/theoretische en kader beoepsgerichte leerweg
  • Leerjaar 3: alleen in de kader beoepsgerichte leerweg
  • Leerjaar 4: instroom niet mogelijk

Voor tussentijdse aanmelding op het CITAVERDE College kunt u contact opnemen met dhr. C. Dings of dhr. J. v/d Kerkhof.