De informatieavond is geweest op 7 oktober. We zien jullie graag weer een andere keer bij ons op school!

Lees meer
Afbeelding

Informatieavond voor ouders van groep 7/8-leerlingen

Een middelbare school kiezen voor je kind is niet gemakkelijk. Daarbij wil je je ook als ouder graag goed oriënteren. Op woensdag 7 oktober kan dat bij het CITAVERDE College in Nederweert tijdens de informatieavond. We vertellen jullie graag meer over onze school. >> Direct aanmelden

CITAVERDE Nederweert, MAVO in het groen

We zijn een kleinschalige, gastvrije school waar leerlingen worden gezien en gehoord. Er worden theorielessen gegeven en er is plaats voor praktijk- en projectonderwijs. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen goed leren rekenen en lezen, daarom besteden wij hier extra aandacht aan. Wij hebben relatief veel leerlingen met dyslexie / dyscalculie en bieden hiervoor de juiste ondersteuning.

Daarnaast is de school een groene school. Onze leerlingen leren over de natuur, planten, dieren, duurzaamheid en gezonde voeding. Maar ook techniek en innovatie vinden we belangrijk; tijdens het vak Design & Innovation wordt er gewerkt met ontwerpsoftware, een lasersnijder, 3D-printers en programmeren leerlingen onze robot.

Lees meer

Hoe dat in de praktijk eruit ziet?

Dat lichten we graag toe op de informatieavond op woensdag 7 oktober van 19.00-20.30 uur. De informatieavond vindt plaats op school aan de Pastoor van der Steenstraat 5 in Nederweert. De opzet is vanwege het Coronavirus aangepast. Er worden kleinere groepjes gemaakt voor de presentatie en we vragen bezoekers om alleen te komen, te weten één ouder/verzorger per kind. Op die manier is de avond geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wilt u op de hoogte blijven van andere voorlichtingsactiviteiten? Schrijf u dan hiernonder in voor de nieuwsbrief en vink aan: CITAVERDE College Nederweert.

Aanmelden Nieuwsbrief
Graag houden we je op de hoogte van ons onderwijs!
Keuze VMBO? Ga hier verder
Keuze MBO? Ga hier verder
Vul hier je gegevens in
* verplicht veld
Nederweert