Voorlichtingsmomenten

Wilt u meer weten over het VMBO-onderwijs van CITAVERDE College Nederweert? Kom dan naar een van onze voorlichtingsmomenten. Hier komt u alles te weten over ons VMBO. We vertellen wat u van ons als school kunt verwachten en er is uiteraard tijd om uw vragen te beantwoorden. Onze voorlichting bestaat uit een infoavond voor ouders, meeloopdagen of –dagdelen en open dagen. Deze vinden plaats tussen oktober en februari.

Vanwege de huidige situatie met Corona zijn we met verschillende partijen aan het kijken hoe we alles binnen alle geldende RIVM-richtlijnen veilig kunnen laten verlopen. Om die reden staat nog niet helemaal vast in welke vorm de voorlichtingsmomenten gaan plaatsvinden. Globaal kunt u rekening houden met een ouderinfoavond rond begin oktober en een open dag rond begin november en eind januari 2021. Zodra er meer bekend is over de datum, tijd en de vorm, communiceren wij hierover op onze Facebook-pagina en hieronder.

Lees meer
Afbeelding

Kennismakingsmomenten:

Online Open Dag voor leerlingen in groep 7 & 8 en voor zij-instromers

> terugkijken

Meeloopdag voor leerlingen in groep 8 op verschillende dagen

> meer informatie en aanmelden

Digitale Informatieavond voor ouders  

> meer informatie en aanmelden

Bekijk hieronder onze voorlichtingsvideo's!

Wil je een indruk krijgen van ons schoolgebouw? Kijk dan de binnenkijker. Daarnaast hebben we nog een voorlichtingsvideo met uitgebreide informatie over ons onderwijs, kun je de online Open Dag terugkijken en een Q&A met een docent en leerlingen! 

Lees meer

Hebben jullie nog vragen?

Neem dan contact met ons op. 

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Gisteren beten we het spits af met onze online informatieavonden. Heb je dit gemist? Geen zorgen, volgende week organiseren we er nog een. Schrijf je nu in!
Morgen organiseren wij een informatieavond. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Schrijf je nu in via: bit.ly/2NsxpG5
Buiten al het digitaal onderwijs om, zitten wij ook op school zelf niet stil. Zo transformeert Bouwbedrijf Teng Wijen momenteel onze toiletten. Geen zorgen overigens, er komen uiteraard nog schotten tussen de toiletten! Buiten al het digitaal onderwijs om, zitten wij ook op school zelf niet stil. Zo transformeert Bouwbedrijf Teng Wijen momenteel onze toiletten. Geen zorgen overigens, er komen uiteraard nog schotten tussen de toiletten!
Een middelbare school kiezen voor je kind is niet gemakkelijk. Daarbij wil je je ook als ouder graag goed oriënteren. Schrijf je in voor één van onze twee informatieavonden dinsdag 26 januari as. We vertellen jullie dan graag meer over onze school en beantwoorden alle vragen. Ben je niet in de gelegenheid om deze online infoavond bij te wonen? Geen zorgen, op dinsdag 2 februari organiseren wij er nog een. Schrijf je nu in!
Wij blikken nog even terug naar 10 december. Toen speelde Theatergroep PlayBack de voorstelling Rijk, waarmee ze onze leerlingen bewust maakten van het onderwerp geld en imago. Rijk gaat over vijf jongeren. De een koopt wekelijks een nieuwe outfit, de ander moet sparen voor sportschoenen. Wat te doen als je telefoon stuk is en je bent blut? Rijk laat zien hoe financiële verschillen je positie in de groep bepalen. En hoe wel of geen geld hebben je imago positief of negatief kan beïnvloeden. Is het iets om je voor te schamen als je niet het goede merk draagt? Wij blikken nog even terug naar 10 december. Toen speelde Theatergroep PlayBack de voorstelling Rijk, waarmee ze onze leerlingen bewust maakten van het onderwerp geld en imago. Rijk gaat over vijf jongeren. De een koopt wekelijks een nieuwe outfit, de ander moet sparen voor sportschoenen. Wat te doen als je telefoon stuk is en je bent blut? Rijk laat zien hoe financiële verschillen je positie in de groep bepalen. En hoe wel of geen geld hebben je imago positief of negatief kan beïnvloeden. Is het iets om je voor te schamen als je niet het goede merk draagt?