Open Dag gemist? 

Wilt u meer weten over het VMBO-onderwijs van CITAVERDE College Nederweert? Bekijk dan zeker onze Open Dag Xtra. Dit is een 360 graden omgeving waar je alles te weten komt over onze school. 

Klik hier om naar de omgeving te gaan

Afbeelding

Bekijk hieronder onze voorlichtingsvideo's!

Wil je een indruk krijgen van ons schoolgebouw? Kijk dan de binnenkijker. Daarnaast hebben we nog een voorlichtingsvideo met uitgebreide informatie over ons onderwijs, kun je de online Open Dag terugkijken en een Q&A met een docent en leerlingen! 

Hebben jullie nog vragen?

Neem dan contact met ons op. 

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
In het Engels is er een gezegde 'One man's trash is another man's treasure'. Vrij vertaald betekent het dat de rommel van de ene, een schat is voor de ander. Die vlieger gaat op een middelbare school niet altijd op maar in dit geval waren wij blij dat wij deze prop papier niet zo maar weggegooid hebben! In het Engels is er een gezegde 'One man's trash is another man's treasure'. Vrij vertaald betekent het dat de rommel van de ene, een schat is voor de ander. Die vlieger gaat op een middelbare school niet altijd op maar in dit geval waren wij blij dat wij deze prop papier niet zo maar weggegooid hebben!
Hoe is het om midden in een pandemie als docent Engels aan de slag te gaan? Hanneke Maessen maakte het mee. In september begon zij, vers afgestudeerd, op het CITAVERDE College. Klik op de link en lees een interview met haar over lesgeven in tijden van corona. www.citaverde.nl/nieuws/lesgeven-in-tijden-van-corona/ Hoe is het om midden in een pandemie als docent Engels aan de slag te gaan? Hanneke Maessen maakte het mee. In september begon zij, vers afgestudeerd, op het CITAVERDE College. Klik op de link en lees een interview met haar over lesgeven in tijden van corona. www.citaverde.nl/nieuws/lesgeven-in-tijden-van-corona/
Met de juiste opdracht krijgen wij een kijkje in het hoofd van onze leerlingen. Mevrouw Schlangen vroeg hen om een quote te illustreren over hoe zij momenteel in de pandemie staan. Met de juiste opdracht krijgen wij een kijkje in het hoofd van onze leerlingen. Mevrouw Schlangen vroeg hen om een quote te illustreren over hoe zij momenteel in de pandemie staan.
Slechts één week oud en nu al naar de MAVO? Dat voorrecht is alleen gereserveerd voor de allerschattigste lammetjes! Het lammetje Elise werd door haar moeder verstoten en wordt nu met de hand gevoed door meneer Jonkers. Of door Miranda van het secretariaat wanneer meneer Jonkers les moet geven 😉. Slechts één week oud en nu al naar de MAVO? Dat voorrecht is alleen gereserveerd voor de allerschattigste lammetjes! Het lammetje Elise werd door haar moeder verstoten en wordt nu met de hand gevoed door meneer Jonkers. Of door Miranda van het secretariaat wanneer meneer Jonkers les moet geven 😉.
Iris Wijen van CITAVERDE College Nederweert mocht gisteren helemaal naar IJmuiden om te gaan blokarten. Wij zijn heel trots op haar, want zij won namelijk samen met CITAVERDE Medewerker Lisanne de prijsvraag: Wat betekent thuis in de toekomst voor jou? Vanaf augustus gaat CITAVERDE College samen met Wellantcollege en Helicon onder de naam Yuverta. Op het YouTube-Kanaal van YuvertaTV kun je de komende tijd meer over Yuverta te weten komen. Hier ga je ook de video met Iris zien! Vergeet niet te abonneren om niets te missen: http://youtube.com/yuvertatv Foto's uit het bericht van Citaverde College Nederweert