Afbeelding

Kennismaken met het VMBO

Het is toch heel spannend om van groep 8 naar de middelbare school te gaan. Een andere school, met andere kinderen, een andere manier van leren en daarnaast andere dingen leren... het is wel even wennen! Daarom heeft CITAVERDE College de KIK, of te wel: Kom in de Klas! Dit is een leerprogramma waarin groep 8 leerlingen kennis kunnen maken met de middelbare school en wat ze daar allemaal gaan beleven.

Wat is KIK?

Het doel van KIK is toekomstige VMBO-leerlingen kennis laten maken met CITAVERDE College Horst. Zij komen een kijkje nemen in de brugklas. Door écht op CITAVERDE een dag naar school te gaan, kun je al een beetje proeven hoe het is om naar een middelbare school te gaan. De afwisseling van theorie en praktijk staat in het KIK-programma centraal. Ook maken ze kennis met het groene onderwijs.

De data zijn:

  • Woensdag 3 maart 2021: start om 12.00 - 13.00 - 14.00 uur
  • Donderdag 4 maart 2021: start om 12.00 - 13.00 - 14.00 uur

Tijdsloten
We werken met verschillende tijdslots per middag, om zoveel mogelijk leerlingen te laten meedoen. Het totale programma duurt 1.30 uur. 

Leuk om jullie op school te ontmoeten! 

Lees meer

Aanmelden voor KIK is niet meer mogelijk

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op:

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Van 🌱 naar 🌳 ... #citaverdevoorhetleven Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Fijne samenwerking tussen groene partners! πŸ€β˜€οΈπŸŒ±πŸ’ͺ🌷 Foto's uit het bericht van Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo
𝐆𝐫𝐨𝐰 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐨𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 πŸ’»πŸ’‘πŸŒ± Op donderdag 10 juni vindt de tweede editie van netwerkevent GROW plaats. Aanstormende talenten laten zich van hun beste kant zien aan potentiΓ«le werkgevers van morgen. Dit jaar starten de activiteiten al eerder via een 𝐨𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 𝐩π₯𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 waarop de studenten zich presenteren. Tijdens het online event op 10 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Natuurlijk doen er ook studenten van CITAVERDE College mee. Houd dit kanaal in de gaten voor hun pitches. https://www.citaverde.nl/nieuws/netwerkevent-grow-2021-gaat-online/ Netwerkevent GROW 2021 gaat online Limburgse studenten uit de agrofoodsector verrassen het bedrijfsleven met hun innovatieve conceptprojecten en adviezen tijdens de tweede editie van GROW op donderdag 10 juni.
Project 'Mijn masker af' helpt kinderen om te gaan met verlies. Hoe waardevol dat wij dit ook kunnen aanbieden aan onze leerlingen πŸ€πŸ˜₯ Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Oud leerlingen en studenten zien we vaker terug omdat ze toffe bedrijven of initiatieven zijn gestart. Zo is Giel Janssen het bedrijf Groentepost gestart. Groentepost staat voor geven, groeien en genieten. Het is een do it yourself brievenbus geschenk vol groenteplantjes. Wat een tof idee: creatief, gezond en duurzaam!🌱 www.groentepost.nl Homepagina | Groentepost Geef een hip en gezond geschenk. Bestel Groentepost en verstuur het rechtstreeks naar de ontvanger. Persoonlijk (handgeschreven) kaartje erbij? Uiteraard kan dat. Voor jezelf of je gezin? Ook dat is een gezond idee.