Inschrijven voor schooljaar 2021-2022
 

Op 8 en 9 maart 2021 waren de inschrijfdagen voor het vmbo bij CITAVERDE College Horst. Was u niet in de gelegenheid om uw zoon of dochter aan te melden? Dan kan dat alsnog.

We leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat:

  • U scrollt naar beneden op deze pagina en komt bij de aanmeldmodule.

  • U meldt zich aan voor een terugbelverzoek op de datum van 1 juli. Let op: Dit is een theoretische datum. In praktijk nemen wij al binnen een paar dagen na uw aanmelding contact met u op. 

  • In het formulier vult u alle relevante informatie van uw kind in voor de aanmelding.

  • Direct na de aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Check uw SPAM-box als u geen bericht ontvangen heeft.

Vragen?
Heeft u vragen over de aanmeldprocedure? Neem dan contact met ons op via horst@citaverde.nl of (077) 3891620.

Afbeelding
Geen inschrijving mogelijk.
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Van 🌱 naar 🌳 ... #citaverdevoorhetleven Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Fijne samenwerking tussen groene partners! πŸ€β˜€οΈπŸŒ±πŸ’ͺ🌷 Foto's uit het bericht van Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo
𝐆𝐫𝐨𝐰 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐨𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 πŸ’»πŸ’‘πŸŒ± Op donderdag 10 juni vindt de tweede editie van netwerkevent GROW plaats. Aanstormende talenten laten zich van hun beste kant zien aan potentiΓ«le werkgevers van morgen. Dit jaar starten de activiteiten al eerder via een 𝐨𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 𝐩π₯𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 waarop de studenten zich presenteren. Tijdens het online event op 10 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Natuurlijk doen er ook studenten van CITAVERDE College mee. Houd dit kanaal in de gaten voor hun pitches. https://www.citaverde.nl/nieuws/netwerkevent-grow-2021-gaat-online/ Netwerkevent GROW 2021 gaat online Limburgse studenten uit de agrofoodsector verrassen het bedrijfsleven met hun innovatieve conceptprojecten en adviezen tijdens de tweede editie van GROW op donderdag 10 juni.
Project 'Mijn masker af' helpt kinderen om te gaan met verlies. Hoe waardevol dat wij dit ook kunnen aanbieden aan onze leerlingen πŸ€πŸ˜₯ Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Oud leerlingen en studenten zien we vaker terug omdat ze toffe bedrijven of initiatieven zijn gestart. Zo is Giel Janssen het bedrijf Groentepost gestart. Groentepost staat voor geven, groeien en genieten. Het is een do it yourself brievenbus geschenk vol groenteplantjes. Wat een tof idee: creatief, gezond en duurzaam!🌱 www.groentepost.nl Homepagina | Groentepost Geef een hip en gezond geschenk. Bestel Groentepost en verstuur het rechtstreeks naar de ontvanger. Persoonlijk (handgeschreven) kaartje erbij? Uiteraard kan dat. Voor jezelf of je gezin? Ook dat is een gezond idee.