Afbeelding

Inschrijfdagen voor schooljaar 2019-2020

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor het VMBO bij CITAVERDE College Horst? U bent van harte welkom!  

Wij willen wij graag even persoonlijk met u en uw zoon of dochter kennismaken tijdens de inschrijfdagen op 18 en 19 maart van 17:00 tot 19:30 uur.

Graag meenemen:

  1. Schooladviesformulier
  2. Toetsgegevens (indien aanwezig) 
  3. Eventueel verklaring dyslexie/dyscalculie
  4. Eventueel andere belangrijke documenten
  5. E-mailadres groepsleerkracht(en) groep 8
  6. Tijdens de aanmeldingsdagen kunt u het paspoort of de identiteitskaart van uw zoon of dochter meenemen, zodat wij de juiste gegevens kunnen overnemen.
Directeur Horst vertelt over ... meer verhalen
" Ouders en leerlingen waarderen de manier van zelfstandig en actief leren op onze school. Dat doen we met persoonlijke begeleiding, ieder kind is uniek! "
meer verhalen
Volg ons op social media
The Funfair Market zal morgen in de aula plaatsvinden i.v.m. de warmte. aanvang 12:00 uur einde 14:00 uur
Weg van Kunst DE WEDSTRIJD Ben je jong (12-18), origineel en goed in fotograferen, schilderen, boetseren of tekenen? Of maak je bijvoorbeeld video-installaties? Maak dan (alleen of met een groep) een kunstwerk aan de hand van één van de kunstwerken van de deelnemende kunstenaars van de Kunst – en Atelierroute Weg van Kunst. Je mag ook een kunstenaar als persoon of zijn gehele oeuvre als uitgangspunt nemen. SPELREGELS • Je kunstwerk mag bestaan uit minimaal één tot maximaal twaalf delen. • Maak een duidelijke foto van je kunstwerk. Deze foto (‘s) of fimpje dien je op te sturen voor 1 september naar: zeenkunstencultuurhadm@gmail.com. • Alle genres zijn toegestaan, van fotografie, schilderij tot installatie. • Binnen de wedstrijd wordt geen voorkeur gegeven voor een bepaald genre. • Adressen van de kunstenaars staan in de flyer van ‘Weg van Kunst’ vermeld. • Op de website www.zeen.online staat meer informatie over de deelnemende kunstenaars. • Vragen of twijfel? Mail dan naar dit email-adres: marian.litjens@gmail.com
Rondleiding KBO Castenray bij CITAVERDE College Horst Op woensdag 22 mei 2019 hebben 30 leden van KBO Castenray een bezoek gebracht aan onze school. Na ontvangst in de schoolkas met koffie/thee en een plakje cake, een presentatie van adjunct-directeur Marlies Scheres werden de gasten in 3 groepen rondgeleid door leerlingen. Er werden verschillende ruimtes bezocht o.a. het dierenlokaal met de dierenartsenpraktijk en techniek, aan het einde van de rondleiding werd de schooltuin en de belevingstuin bezocht. De leerlingen zijn ingezet vanuit hun maatschappelijke stage. Na afloop kregen alle gasten een wierookplantje en het AgroLeeft Magazine. Mooi is dat verschillende KBO verenigingen uit de regio onze school willen bezoeken.