Afbeelding

VMBO CITAVERDE College Horst

CITAVERDE College Horst biedt middelbaar onderwijs aan in het VMBO-Groen, één van de richtingen binnen het Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs. Door het brede aanbod van vakken kunnen leerlingen met hun diploma doorstromen naar alle vier de sectoren op alle niveaus van het MBO. 

Leerwegen

Op onze middelbare school kiest een leerling na de onderbouw - op zijn vroegst aan het einde van leerjaar 2 - uit één van de vier leerwegen van het VMBO-Groen. CITAVERDE College Horst biedt de volgende leerwegen aan:

  • Basisberoepsgerichte leerweg (BB / Basis):  nadruk op praktijkvakken
  • Kaderberoepsgerichte leerweg (KB / Kader): 4  theorievakken en 2 praktijkvakken
  • Gemengde leerweg (GL / Gemengd):  5  theorievakken en 1 praktijkvak
  • Met de Gemende Leerweg toch het Theoretische diploma halen? Dan kan!

Jezelf ontdekken en ontwikkelen

Welke leerweg een leerling ook kiest, bij CITAVERDE College helpen onze leerkrachten om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leerlingen leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Bij al onze scholen zorgen wij voor een unieke leerervaring door middel van persoonlijk en goed onderwijs. CITAVERDE College Horst mag zich al sinds 2012 Excellente School noemen voor de goede onderwijsresultaten en het programma gericht op samenwerking met de omgeving.

Voor meer informatie over ons onderwijs kijkt u bij 'over VMBO'. Komt u een keer kennismaken bij CITAVERDE College Horst?

Voor huidige leerlingen en ouders

Zit uw zoon of dochter op CITAVERDE College Horst? Kijk dan bij de schoolgids voor allemaal handige informatie. Of neem contact met ons op!

Locatie Directeur: Ton Hermans
Adjunct-directeur VMBO-B en MBO niv. 1 en 2: Marlies Scheres
Adjunct-directeur VMBO-K/G/T en MBO niv. 3 en 4: Ingrid Coenders
Decaan: Hans van den Heuvel

Adres:
Spoorweg 8
5963 NJ Horst
T: 077 - 3981620
E: horst@citaverde.nl
Video's meer
meer
Directeur Horst vertelt over ... meer verhalen
" Ouders en leerlingen waarderen de manier van zelfstandig en actief leren op onze school. Dat doen we met persoonlijke begeleiding, ieder kind is uniek! "
meer verhalen
Volg ons op social media
Op zoek naar een MBO-opleiding? Maak kennis met CITAVERDE College Horst! Bezoek onze MBO Open Dag op zondag 25 februari 2018 (10:00-13:00). Kom jij ook? Meld je hier aan: http://bit.ly/2xCNH4U
Ontdek het VMBO van CITAVERDE College Horst tijdens de Open Dag op zaterdag 24 februari (10:00-13:00u)! Kom jij ook? Meld je hier aan: http://bit.ly/2xyab5k
Vanavond is het zover Nienke Wijnhoven staat in de finale van de VOICE Nienke liep bij ons op school.stage als onderwijs assistente. Jullie stemmen toch ook allemaal op Nienke?
Vandaag zijn de leerlingen van leerjaar 4 ondanks het slechte weer begonnen met het aanleggen van een natuurvijver in de belevingstuin.
Komen jullie ook naar onze open dag? Open Dag VMBO CITAVERDE Zaterdag 24 februari 2018
We zijn live! 🎉 Ga snel naar www.bazenvanhetmbo.nl en bekijk de eerste video's en blogs van onze Limburgse Bazen! 👍 #bazenvanhetmbo 📣 www.bazenvanhetmbo.nl
MBO’ers zijn BAZEN! Op 29 januari lanceren we met het Limburgse MBO een nieuwe online campagne waarin we jullie kennis laten maken met onze bazen. Stay tuned!
Op 24 januari werd de speculaasactie afgesloten en werd er een cheque van € 18.000 aangeboden aan stichting Nativtas. We zijn enorm trots op onze leerlingen dat ze dit enorm bedrag hebben opgehaald. Dank jullie wel voor de super inzet.
KOM IN DE KLAS Binnenkort moeten de leerlingen van groep 8 een belangrijke beslissing nemen. Ze moeten kiezen naar welke school ze gaan. Om de keuze een beetje makkelijker te maken hebben wij twee dagen dat ze een middag kunnen komen snuffelen bij ons op school. Vandaag was de eerste middag. Maar liefst 80 lbasisschool leerlingen kwamen vanmiddag op bezoek om lessen bij ons te volgen.