Afbeelding

Kennismaken met het VMBO

Het is toch heel spannend om van groep 8 naar de middelbare school te gaan. Een andere school, met andere kinderen, een andere manier van l eren en daarnaast andere dingen leren... het is wel even wennen! Daarom heeft CITAVERDE College Heerlen de Doe-Middag. Dit is een leerprogramma waarin groep 8 leerlingen kennis kunnen maken met de middelbare school en wat ze daar allemaal gaan beleven. In januari/februari 2020 vindt de volgende Doe-middag plaats.

Wat is de Doe-middag?

Het doel van de Doe-middag is toekomstige VMBO-leerlingen kennis laten maken met CITAVERDE College Heerlen. Zij komen een dagdeel een kijkje nemen in de brugklas. Door écht op CITAVERDE een dag naar school te gaan, kun je al een beetje proeven hoe het is op de middelbare school. We wisselen theorie en praktijk af en laten de leerlingen kennismaken met het groene onderwijs. 

Tijdens de doe-middag ontdek je hoe het is op de middelbare school en ga je:

  • een les dierenverzorging volgen
  • en/of een bloemstukje maken
  • en/of met de computer werken
  • en/of iets bakken/koken/bereiden
  • en/of een biologieles volgen
  • en/of een les tuinaanleg en onderhoud volgen

 

> een groep aanmelden

> een persoon aanmelden

Lees meer
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Leerlingen van het VMBO hebben kennis gemaakt met ons MBO. Zij kregen workshops van studenten die de opleiding al doen. Op de foto’s zien jullie de workshop van Bloem, groen & styling. Heb jij ook groene vingers en passie voor styling? Kom dan zeker ook kijken op onze Open Dag: https://www.facebook.com/events/1066293983723944/
Waar denk jij als eerste aan als je deze prachtige witte tanden ziet? Als je antwoord niet “bijten” is, dan moet je zeker naar onze Open Dag komen op 6 februari. Daar krijg je meer info over onze opleidingen, waaronder Paraveterinair en Dierverzorging.
Weet je al dat ons MBO op 6 februari Open Dag heeft? Zo kun je bijvoorbeeld komen kijken naar de opleiding Bloem, groen en styling. Inschrijven voor de open dag: https://www.citaverde.nl/mbo/open-dag-mbo/
Werk aan de winkel! We zoeken voor ons vmbo een docent Engels 🇬🇧 (0,8 fte) en een Docent of instructeur NASK 👨🏻‍🔬 (0,4 fte). Vacature docent Engels | CITAVERDE Vacature: CITAVERDE College zoekt een docent Engels op locatie Heerlen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!