Inschrijven voor schooljaar 2021-2022

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor het VMBO bij CITAVERDE College Heerlen? Wat fijn om te horen! We willen u alvast bedanken voor het vertrouwen. Om de aanmelding goed te laten verlopen hebben we hieronder beschreven hoe dit gaat.

Afhankelijk van de huidige basisschool van uw zoon / dochter is er een andere aanmeldprocedure. Er zijn twee groepen: Leerlingen van Innovo-scholen die werken met Ldos en leerlingen van Movare-scholen / scholen van buiten Parkstad. Neem contact met ons of met de huidige basisschool op als u niet zeker bent wat op u van toepassing is.

Afbeelding

Aanmelden leerlingen van Innovoscholen

Leerlingen van Innovo-scholen die werken met het systeem Ldos kunnen zich aanmelden via de huidige basisschool. Jullie hebben bericht van de basisschool gehad dat jullie bij hen moeten aangeven voor welke middelbare school jullie kiezen. De basisschool draagt de gegevens van uw zoon / dochter aan ons over. Neem dus contact op met de groep 8 docent om uw zoon / dochter aan te melden. Alle scholen van Innovo vindt u op www.innovo.nl/scholen

Lees meer
Afbeelding

AANMELDEN LEERLINGEN VAN MOVARE-SCHOLEN EN VAN BUITEN PARKSTAD

Alle scholen van Movare vindt u op www.movare.nl/scholen. Deze leerlingen en de leerlingen afkomstig van basisschool van buiten Parkstad melden zich direct bij ons op school aan via de volgende 3 stappen. 

 1.  Plan een aanmeldgesprek
  Schrijf u hieronder in voor een aanmeldgesprek op woensdag 17 maart of donderdag 18 maart. Kies een dag en tijdstip waarop het u uitkomt. Direct na de aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.
 2.  Voorbereiding
  Ga naar www.parkstadscholen.nl/inschrijven en download het aanmeldformulier. U krijgt de link ook in de bevestigingse-mail toegestuurd. Print het formulier uit en vul het formulier zo goed mogelijk en naar waarheid in als voorbereiding op het geplande gesprek. Zorg dat u voor het gesprek de ID-kaart of paspoort van uw zoon / dochter bij de hand heeft.
 3. Het aanmeldgesprek
  Uiterlijk een dag voor het aanmeldgesprek ontvangt u de uitnodiging voor het digitale aanmeldgesprek. Zorg dat u tien minuten voor aanvang al bent ingelogd op uw computer. Vijf minuten voor aanvang van het aanmeldgesprek klikt u op de link die u via e-mail heeft ontvangen. U komt nu in de Microsoft Teams vergadering. De medewerker van CITAVERDE zal vervolgens ook in deze ruimte instappen. Het aanmeldgesprek kan beginnen!
  Samen lopen we het door u ingevulde formulier door. Onze medewerker vult de gegevens digitaal in en vraagt u om de ID-kaart of het paspoort te tonen voor de ID-check. Als alle gegevens zijn ingevoerd zit het aanmeldgesprek erop en is uw zoon / dochter aangemeld bij onze school.

Liever aanmelden zonder gesprek?

Ook dat kan. Zorg dan dat het u het formulier van stap 2 print, volledig invult en gratis per post stuurt naar CITAVERDE College, Antwoordnummer 1031, 6040 VB ROERMOND. 

Lees meer

VMBO Aanmelden Heerlen

Voor leerlingen van Movare-scholen en scholen van buiten Parkstad. Maak hieronder een keuze voor een aanmeldgesprek en voer de gegevens van uw zoon / dochter in voor een aanmelding bij onze school.
Selecteer een locatie
Selecteer een evenement
Selecteer een datum
Selecteer een tijdslot

Gegevens leerling

Gegevens ouder

Op onderstaand e-mailadres ontvangt u ook de bevestiging van de aanmelding en van het aanmeldgesprek

Gegevens vooropleiding

* verplicht veld
Aanmelden