Afbeelding

VMBO CITAVERDE College Heerlen

Het CITAVERDE College Heerlen biedt middelbaar onderwijs aan in het VMBO-Groen, één van de richtingen binnen het Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs. Door het brede aanbod van vakken kunnen leerlingen met hun diploma doorstromen naar alle vier de sectoren op alle niveaus van het MBO.

Leerwegen

Op onze middelbare school kiest een leerling na de onderbouw - op zijn vroegst aan het einde van leerjaar 2 - uit één van de vier leerwegen van het VMBO-Groen. CITAVERDE College Heerlen biedt de volgende leerwegen aan:

  • Basisberoepsgerichte leerweg (BB / Basis): nadruk op praktijkvakken
  • Kaderberoepsgerichte leerweg (KB / Kader): 4 theorievakken en 2 praktijkvakken
  • Gemengde leerweg (GL / Gemengd): 5 theorievakken en 1 praktijkvak
  • Met de Gemende Leerweg toch het Theoretische diploma halen? Dan kan!

Jezelf ontdekken en ontwikkelen

Welke leerweg een leerling ook kiest, bij CITAVERDE College helpen onze leerkrachten om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leerlingen leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Bij al onze scholen zorgen wij voor een unieke leerervaring door middel van persoonlijk en goed onderwijs. CITAVERDE College Heerlen mag zich Excellente School noemen want er wordt hard gewerkt aan persoonsontwikkeling, waarbij het motto is ‘wie ben je en wat wil je’.

Voor meer informatie over ons VMBO kijkt u bij  'over VMBO'.

Komt u een keer kennismaken bij CITAVERDE College Heerlen?

Locatie Directeur: Peter Claessen
Adjunct-directeur VMBO onderbouw: Rob Steinschuld
Adjunct-directeur VMBO bovenbouw: Mark van den Bosch
Decaan: Rik Verwijlen

Adres:
Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
T: 045 - 570 08 88
E: heerlen@citaverde.nl
Video's meer
meer

Informatie over CITAVERDE Heerlen VMBO

Voor huidige leerlingen en ouders

Zit uw zoon of dochter op CITAVERDE College Heerlen? Kijk dan bij de schoolgids voor allemaal handige informatie. Of neem contact met ons op!

Voor nieuwe leerlingen en hun ouders

Wilt u meer weten over het VMBO-Groen onderwijs van onze school? Kom dan naar een van onze voorlichtingsmomenten! Hier komt u alles te weten over onze school. We nemen u mee door de school, vertellen wat u van ons als school kunt verwachten en er is uiteraard tijd om uw vragen beantwoord te krijgen.  

Directeur Heerlen vertelt over ... meer verhalen
" Onze leerlingen leren het beste door te doen. Het zijn vooral leerlingen die graag hun handen uit de mouwen steken en zich zodoende de stof eigen maken. Veel leerlingen en ouders vinden onze persoonlijke benadering erg plezierig. "
meer verhalen
Volg ons op social media
Voor ouders en leerkrachten van groep 8 leerlingen organiseren wij voorlichtingsavonden over ons VMBO. 👍Kom ook op dinsdag 27 november of dinsdag 15 januari. 📝 Aanmelden en meer info http://bit.ly/2DDng2Z Kom naar de voorlichtingsavonden van CITAVERDE College Heerlen | CITAVERDE Wilt u meer weten over het VMBO-Groen onderwijs van CITAVERDE College Heerlen? Kom dan naar een van onze voorlichtingsavonden op 27 november of 15 januari. Wij stellen het op prijs als u zich via onderstaand formulier aanmeldt. 
Een gezellig drukke open dag met 800 bezoekers! #opendag #groen #bloem #voeding #dier #plant #groeneschool #VMBO #ProfielGroen 🍀🐶🌷🌿💐🌲🐥🌱
Op zoek naar een VMBO-opleiding waarmee je kind alle kanten uit kan? Kom komende zaterdag naar de open dag van CITAVERDE College! ✔️ Bezoek onze VMBO open dag op zaterdag 3 november 2018 tussen 10:30u en 13:30u. 📝Aanmelden kan via http://bit.ly/2xyab5k
CITAVERDE College Heerlen was natuurlijk weer aanwezig bij de najaarsmarkt van de Regenboog (Sevagram)!
Leerlingen van het CITAVERDE College plukken druiven in Frankrijk! Zie link voor het verslag van L1: https://l1.nl/l1-radio-leerlingen-van-het-citaverde-college-plukken-druiven-in-frankrijk-143651/
CITAVERDE College was aanweizg bij het succesvolle oogstdankfeest in Voerendaal. Vier leerlingen van het VMBO, Taicha, Maud, Jasmina en Erica hebben in samenwerking met een eerstejaars MBO leerling, Daniel Seezink, en twee oud MBO leerlingen (Pascal van den Heuvel en Jason Dool) laten zien wat er op de groene school allemaal gebeurd. Bezoekers kregen uitleg over insecten, mochten uilen vasthouden en knuffelen met de konijnen en cavia’s. Ook werden er bloemenbroches gemaakt en zelf geteelde appels en peren uit de schooltuin uitgedeeld. #CITAVERDEvoorhetleven
Download vanaf nu de schoolgidsen voor alle informatie over het nieuwe schooljaar 👉 http://bit.ly/2O0MaeU! Bijvoorbeeld over de organisatie van het onderwijs, begeleiding, het schoolregelement, kosten, lestijden en schoolvakanties/vrije dagen.
Leerlingen maken vogelhuisjes voor Stichting Moestuin! Onder leiding van dhr. Van Eck hebben leerlingen vogelhuisjes gemaakt tijdens de lessen MHD. De 10 beste vogelhuisjes zijn gesponsord aan Stichting Moestuin in Heerlen. Deze vogelhuisjes zijn geheel gemaakt van hergebruikt hout en duurzaam gemaakt door deze grondig in de houtbeits te zetten. Wij wensen Stichting Moestuin veel plezier met de huisjes en hopelijk worden ze snel bewoond!
Proficiat aan alle geslaagden en veel succes in de toekomst! 😁 🎓 #CITAVERDE #Voorhetleven Kijk hier wanneer de diploma-uitreikingen plaatsvinden: https://www.citaverde.nl/diploma-uitre…/
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Aanmelden voor een VMBO open dag bij CITAVERDE College Vul onderstaand formulier in
Verplicht veld
Open dag CITAVERDE College Ontdek het VMBO van CITAVERDE College! Bezoek de open dag.
Bezoek de open dag van CITAVERDE