VMBO CITAVERDE College Heerlen

Het CITAVERDE College Heerlen biedt middelbaar onderwijs aan in het VMBO-Groen, één van de richtingen binnen het Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs. Door het brede aanbod van vakken kunnen leerlingen met hun diploma doorstromen naar alle vier de sectoren op alle niveaus van het MBO.

Leerwegen

Op onze middelbare school kiest een leerling na de onderbouw - op zijn vroegst aan het einde van leerjaar 2 - uit één van de vier leerwegen van het VMBO-Groen. CITAVERDE College Heerlen biedt de volgende leerwegen aan:

  • Basisberoepsgerichte leerweg (BB / Basis): nadruk op praktijkvakken
  • Kaderberoepsgerichte leerweg (KB / Kader): 4 theorievakken en 2 praktijkvakken
  • Gemengde leerweg (GL / Gemengd): 5 theorievakken en 1 praktijkvak
  • Met de Gemende Leerweg toch het Theoretische diploma halen? Dan kan!

Jezelf ontdekken en ontwikkelen

Welke leerweg een leerling ook kiest, bij CITAVERDE College helpen onze leerkrachten om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leerlingen leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Bij al onze scholen zorgen wij voor een unieke leerervaring door middel van persoonlijk en goed onderwijs. CITAVERDE College Heerlen mag zich Excellente School noemen want er wordt hard gewerkt aan persoonsontwikkeling, waarbij het motto is ‘wie ben je en wat wil je’.

Voor meer informatie over ons VMBO kijkt u bij  'over VMBO'.

Komt u een keer kennismaken bij CITAVERDE College Heerlen?

Lees meer
Locatie Directeur: Lara Klaassen
Adjunct-directeur VMBO onderbouw: Rob Steinschuld
Adjunct-directeur VMBO bovenbouw: Jean-Marie Feijs
Decaan: Rik Verwijlen

Adres:
Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
T: 045 - 570 08 88
E: heerlen@citaverde.nl

Informatie over CITAVERDE Heerlen VMBO

Voor huidige leerlingen en ouders

Zit uw zoon of dochter op CITAVERDE College Heerlen? Kijk dan bij de schoolgids voor allemaal handige informatie. Of neem contact met ons op!

Voor nieuwe leerlingen en hun ouders

Wilt u meer weten over het VMBO-Groen onderwijs van onze school? Kom dan naar een van onze voorlichtingsmomenten! Hier komt u alles te weten over onze school. We nemen u mee door de school, vertellen wat u van ons als school kunt verwachten en er is uiteraard tijd om uw vragen beantwoord te krijgen.  

Lees meer
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Leerlingen van het VMBO hebben kennis gemaakt met ons MBO. Zij kregen workshops van studenten die de opleiding al doen. Op de foto’s zien jullie de workshop van Bloem, groen & styling. Heb jij ook groene vingers en passie voor styling? Kom dan zeker ook kijken op onze Open Dag: https://www.facebook.com/events/1066293983723944/
Weet je al dat ons MBO op 6 februari Open Dag heeft? Zo kun je bijvoorbeeld komen kijken naar de opleiding Bloem, groen en styling. Inschrijven voor de open dag: https://www.citaverde.nl/mbo/open-dag-mbo/
Waar denk jij als eerste aan als je deze prachtige witte tanden ziet? Als je antwoord niet “bijten” is, dan moet je zeker naar onze Open Dag komen op 6 februari. Daar krijg je meer info over onze opleidingen, waaronder Paraveterinair en Dierverzorging.
Werk aan de winkel! We zoeken voor ons vmbo een docent Engels 🇬🇧 (0,8 fte) en een Docent of instructeur NASK 👨🏻‍🔬 (0,4 fte). Vacature docent Engels | CITAVERDE Vacature: CITAVERDE College zoekt een docent Engels op locatie Heerlen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Fijne feestdagen allemaal en tot in het nieuwe jaar! 🎄
Het jaar zit er weer op voor onze leerlingen. Vanochtend een afsluiting in (geen)stijl: fout en nieuw! Tot volgend jaar! Video door Bas Kokkelmans Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
We maken ons sterk voor duurzaam onderwijs 💪 Citaverde ontvangt SustainaBul mbo voor duurzaam onderwijs De SustainaBul mbo is een jaarlijkse ranglijst van duurzaamheid bij het middelbaar beroepsonderwijs.
Het was een geslaagde Open Dag voor ons VMBO. Iedereen die interesse heeft in onze MBO opleidingen zien we graag morgen vanaf 10:30!
Locatie Heerlen is klaar voor de Open Dagen dit weekend. De docenten hebben eigenhandig, onder leiding van chef Stahlmann, lekkernijen voor jullie gemaakt.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Aanmelden voor een VMBO open dag bij CITAVERDE College
Open dag CITAVERDE College Ontdek het VMBO van CITAVERDE College! Bezoek de open dag.
Bezoek de open dag van CITAVERDE