De eerste schooldag op het VMBO van CITAVERDE College Horst

De eerste schooldag op het VMBO van CITAVERDE College Horst

Een eerste schooldag is altijd een beetje spannend. Kijk hier mee naar wat de VMBO'ers van CITAVERDE College Horst hebben gedaan en wat ze er van vinden!

Lijkt je deze school ook leuk? Kom dan kijken op de volgende  Open Dag!

VMBO-locaties Bekijk hieronder onze locaties door heel Limburg
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Van 🌱 naar 🌳 ... #citaverdevoorhetleven Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Fijne samenwerking tussen groene partners! πŸ€β˜€οΈπŸŒ±πŸ’ͺ🌷 Foto's uit het bericht van Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo
𝐆𝐫𝐨𝐰 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐨𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 πŸ’»πŸ’‘πŸŒ± Op donderdag 10 juni vindt de tweede editie van netwerkevent GROW plaats. Aanstormende talenten laten zich van hun beste kant zien aan potentiΓ«le werkgevers van morgen. Dit jaar starten de activiteiten al eerder via een 𝐨𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 𝐩π₯𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 waarop de studenten zich presenteren. Tijdens het online event op 10 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Natuurlijk doen er ook studenten van CITAVERDE College mee. Houd dit kanaal in de gaten voor hun pitches. https://www.citaverde.nl/nieuws/netwerkevent-grow-2021-gaat-online/ Netwerkevent GROW 2021 gaat online Limburgse studenten uit de agrofoodsector verrassen het bedrijfsleven met hun innovatieve conceptprojecten en adviezen tijdens de tweede editie van GROW op donderdag 10 juni.
Project 'Mijn masker af' helpt kinderen om te gaan met verlies. Hoe waardevol dat wij dit ook kunnen aanbieden aan onze leerlingen πŸ€πŸ˜₯ Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Oud leerlingen en studenten zien we vaker terug omdat ze toffe bedrijven of initiatieven zijn gestart. Zo is Giel Janssen het bedrijf Groentepost gestart. Groentepost staat voor geven, groeien en genieten. Het is een do it yourself brievenbus geschenk vol groenteplantjes. Wat een tof idee: creatief, gezond en duurzaam!🌱 www.groentepost.nl Homepagina | Groentepost Geef een hip en gezond geschenk. Bestel Groentepost en verstuur het rechtstreeks naar de ontvanger. Persoonlijk (handgeschreven) kaartje erbij? Uiteraard kan dat. Voor jezelf of je gezin? Ook dat is een gezond idee.