#BazenvanhetMBO - Anne en Karlijn vertellen over een eigen bloemenzaak

In aflevering 7 van #BazenvanhetMBO niet één maar twéé bazen: Bloemiste Anne (Anne's Mooiste) en haar MBO-stagiaire Karlijn van CITAVERDE College Maastricht. 

Ze vertellen je over de droom van een eigen zaak, de werkzaamheden van een bloemist, wat je leert tijdens je stage en waarom MBO'ers zo belangrijk zijn. En wist je al wat korenschoof binden is? Dat zie je allemaal in de video!

Meer bazen bekijken? 

Ga naar www.bazenvanhetmbo.nl

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Afgelopen week hebben onze geslaagde studenten hun diploma in ontvangst mogen nemen. Het waren, zowel in Maastricht als in Heerlen, mooie momenten met leuke anekdotes. Veel studenten hebben al een baan weten te bemachtigen of zijn ingeschreven voor een vervolgstudie. We wensen iedereen veel succes met de volgende stap! Photos from Citaverde College Maastricht's post
Tweedejaars studenten Voeding & voorlichting hebben een info-ochtend gevolgd bij de opleiding Healthy Living van de HAS in Venlo. Na een introductie over de opleiding en een rondleiding door de school hebben de studenten in groepjes aan een opdracht gewerkt over het stimuleren van een gezonde levensstijl op scholen. Photos from Citaverde College Maastricht's post
CITAVERDE College Maastricht is verhuisd naar onze locatie in Heerlen. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de pagina van CITAVERDE College Heerlen MBO. Citaverde College Heerlen MBO Nieuws over de MBO opleidingen van CITAVERDE College Heerlen.
Vandaag willen we het nieuwe auditorium op een feestelijke manier met onze studenten en collega's openen. We zien jullie graag om 10:30u!