In aflevering 7 van #BazenvanhetMBO niet één maar twéé bazen: Bloemiste Anne (Anne's Mooiste) en haar MBO-stagiaire Karlijn van CITAVERDE College Maastricht. 

Ze vertellen je over de droom van een eigen zaak, de werkzaamheden van een bloemist, wat je leert tijdens je stage en waarom MBO'ers zo belangrijk zijn. En wist je al wat korenschoof binden is? Dat zie je allemaal in de video!

Meer bazen bekijken? 

Ga naar www.bazenvanhetmbo.nl

Volg ons op social media
Studenten Bloem, groen en styling ronden hun minor aan de opleiding Vormgeving - Architectuur en Interieur af. Deze opleiding is één van de opleidingen van de Maastricht Academy of Architecture. Vanuit het keuzedeel Doorstroom HBO hebben de studenten 10 weken elke woensdag gewerkt aan een zeer uitdagende opdracht. Onder leiding van twee docenten van de opleiding Architectuur en Interieur, hebben studenten nieuwe ervaringen opgedaan en ervaren wat de eisen binnen het hbo onderwijs zijn. Tijdens de eindpresentatie op 24 april werd door de docenten een eindbeoordeling gegeven. Eén van de studenten, Naomi Minten, had zelfs haar zinnen gezet op toelating tot de opleiding door haar deelname. En we mogen haar met het succes feliciteren! Docenten en studenten gaven aan dat dit traject zeer waardevol was en dat deze minor zeker de komende jaren een vervolg verdiend.
Work hard, play hard! Terwijl onze studenten twee weken meivakantie hadden, hebben onze medewerkers de eerste week nog hard gewerkt. Als afsluiter van deze week stond de jaarlijkse personeelsdag op de planning. Een zeer geslaagde dag, dankzij de organisatie van Freya Van Heugten en Aniek Verbruggen en de goede verzorging door Quatro Cinema/Quatro Bar & Bistro, Smaak & Vermaak Heerlen en Brood en Banketbakkerij Ivo Dreessen.
Afgelopen woensdag presenteerden de studenten van Bloem, groen en styling hun eindwerk, tijdens het evenement 'Work in Process'. In deze video zie je een korte impressie van het evenement en het werk van de studenten. Citaverde College Maastricht
Op zoek naar een MBO-opleiding en interesse in werken met bloemen, planten en natuurlijke materialen? Tijdens onze try-out op 18 april maak je in anderhalf uur op een leuke manier kennis met de opleiding Bloem, groen en styling. Tag iemand waarbij deze opleiding past of schrijf je zelf in via https://www.citaverde.nl/mbo/try-out/
Op donderdag 18 April presenteren de derdejaars studenten van Bloem, groen en styling hun eindwerk. Iedereen is van harte welkom van 10:00 tot 12:00 op onze locatie in Maastricht.