Filter Verfijn de resultaten
Thema
Leerweg
Opleidingsniveau
Locatie

Retail opleiding MBO

Vind jij het leuk om in een winkel te werken? Voorzie jij klanten graag van advies en vind je het leuk dat geen één dag hetzelfde is? Denk dan eens na over een retail opleiding. Als verkoper ben je het visitekaartje van de winkel. Werkzaamheden van een verkoper zijn zoal: verzorgen van de producten, adviseren van klanten, voorraad bijvullen, kassawerk en meer. Met een retail opleiding kun je in allerlei soort winkels aan de slag. Misschien in een kledingwinkel, een bouwmarkt of een supermarkt? Net wat jij leuk vindt!

Bekijk onderstaand onze retail opleidingen. Niet wat je zoekt? Gebruik de zoekfilter om alle andere MBO opleidingen te bekijken.

Past MBO retail bij jou?

Jij bent klantgericht en kunt de koper goed helpen met het maken van de juiste keuze. Daarnaast werk je nauwkeurig en gestructureerd en zorg je voor een goede presentatie van de artikelen. Aan jouw sociale vaardigheden hoeven we geen seconde te twijfelen. Omgaan met klanten en collega's is voor jou geen enkel probleem. Ten slotte wil je dolgraag leren hoe je het beste een verkoopgesprek voert. Herken jij jezelf hier in? 

Volg een retail opleiding op het CITAVERDE College!

Het CITAVERDE College is klein, rustig, gemoedelijk én betrokken. Docenten proberen het maximale uit de studenten te halen, ongeachte welke retail opleiding je kiest. MBO retail is er in vele soorten en maten. Zo ook op verschillende niveaus, je kunt de retail opleiding namelijk volgen op niveau 1, 2 en 4. Ook kun je een entree opleiding volgen in de retail. Na ieder niveau succesvol afgerond te hebben, kun je er voor kiezen om door te studeren op een hoger niveau of het werkveld in te gaan. Die keus is geheel aan jou! Na het afronden van niveau 4 specialisatie leidinggeven heb je in ieder geval alles in huis om aan de slag te gaan als teamleider binnen de retail of detailhandel!

Heb je alle MBO retail opleidingen bekeken, maar weet je niet zeker welke het beste bij je past? Geen nood: ons Studie- en Loopbaancentrum helpt je graag met je keuze!