PAARDENAGENDA

Puzzel Winactie

In de Go Social Agenda van schooljaar 2019-2020 vind je een woordpuzzel van CITAVERDE College. Heb je deze opgelost? Geef je antwoord onder aan deze pagina door!

 

Werken als groom of een carrière als wedstrijdruiter…

Wist je dat je een MBO-opleiding kunt doen richting Paardensport? Dan ben je lekker altijd met paarden bezig! Natuurlijk moet je er wel hard voor studeren, maar voor jou het is natuurlijk geen straf om je te verdiepen in hoe je paarden kunt trainen, wat er komt kijken bij de in- en verkoop van paarden of hoe je je paard met voeding gezond houdt. Bij de paardensport-opleidingen van CITAVERDE College Roermond leer jij alles wat je moet weten om als professionele groom, instructeur of bedrijfsleider in de paardensport aan de slag te gaan. Wil je juist verder komen als professionele wedstrijdruiter? Wij leiden je verder op tot topniveau. Vraag de MBO-brochure aan voor meer informatie over deze opleidingen. 

Ook VMBO-leerlingen kunnen bij CITAVERDE al tijdens schooltijd met paarden bezig zijn.  Naast de normale lessen in de klas, krijg je 1 maal per maand een hele dag les over en met paarden. Bij de theorielessen worden verschillende onderwerpen behandeld zoals gedrag, omgang, verzorging en opzadelen. Natuurlijk komt ook het paardrijden zelf aan bod. Klinkt dat als iets voor jou? Vraag dan de VMBO-brochure aan.

 

Lees meer
Afbeelding
Puzzel winactie
Graag willen we je op de hoogte houden van activiteiten rondom ons onderwijs zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Natuurlijk zijn je gegevens bij ons veilig en zullen wij deze niet delen met anderen.
* verplicht veld