Kom naar de Open Dag! 

Wil jij weten hoe het VMBO of MBO van CITAVERDE College eruit ziet? Kom dan eens kijken op de Open Dag!  

VMBO OPEN DAG 

Samen met uw kind bent u van harte welkom op tijdens onze open dagen! Daar kunnen jullie snuffelen in de klaslokalen en praktijkruimtes, praten met leraren en leerlingen en meedoen aan activiteiten die bij ons onderwijs ook aan bod komen. Want om te weten waarom onze school bij uw kind past, moet je het gewoon een keer samen ervaren. Jullie zijn van harte welkom op de volgende locaties: Heerlen, Horst, Roermond en Nederweert. 

Zaterdag 2 november 2019 van 10:30 tot 13:30 uur
Vrijdag 7 februari 2020 van 17:30 tot 20:30 uur

> Meld je aan!

MBO OPEN DAG

Tijdens de MBO Open dag kun je alle opleidingen van CITAVERDE College ontdekken. Snuffel gerust rond in onze praktijkruimtes, klaslokalen en dierenverblijven. Bekijk werkstukken, studieboeken en doe mee aan activiteiten. Onze vakdocenten en huidige studenten staan voor je klaar! Je bent van harte welkom in:

  • Heerlen (hoveniersopleiding, voedingsopleiding, dieropleidingen en bloem, groen en stylinhopleidingen)
  • Horst (bloem, groen en stylingopleidingen, hoveniersopleiding, teeltopleidingen, veehouderij-opleiding en dieropleidingen),
  • Roermond (retailopleiding, paardenopleidingen, hoveniersopleidingen, loonwerk, natuur, water en recreatie-opleidingen, opleiding adviseur leefomgeving en voedingsopleiding).

Zondag 3 november 2019 van 10:30 tot 13:30 uur 
Donderdag 6 februari 2020 van 17:30 tot 20:30 uur

> Meld je aan!