Afbeelding

Kom terug de schoolbanken in!

Speciaal voor onze bedrijfsrelaties en oud-studenten organiseert CITAVERDE College dit jaar een reeks van interessante bijeenkomsten. Als groene onderwijsorganisatie hebben wij kennisontwikkeling en netwerken met de mensen uit ons werkveld hoog in het vaandel staan. Waarom zouden wij dit niet met elkaar combineren?

Laat je inspireren

Wij nodigen u graag uit voor één van onze CITAVERDE College Bank bijeenkomsten. Wij hebben een afwisselend programma opgesteld en al onze locaties komen aan bod, zodat er voor iedereen wel iets interessants bij zit. U bent van harte welkom en kunt zich, kosteloos, aanmelden via onderstaand formulier. Deze bijeenkomsten staan op de planning: 

  • 5 juni 2019 Presentatie over robotica bij CITAVERDE College Nederweert
  • 23 september Kenniscafé Hippisch College Limburg bij CITAVERDE College Roermond
  • 24 oktober Florale Topdemo bij CITAVERDE College Heerlen
  • 13 november "Er was eens een ondernemer" bij CITAVERDE College Horst
  • 12 december Participatie debat ‘Groei in Groen’ bij CITAVERDE Bedrijfsopleidingen

 

 

CITAVERDE College Bank
Aanmelden voor:
Geef mij een seintje als ik me kan aanmelden voor:
DEELNEMERGEGEVENS
* verplicht veld
Afbeelding

CITAVERDE College Bank #1

Presentatie over robotica door Mike van Rijswijk

Woensdag 5 juni van 17.00 tot 21.00 uur - CITAVERDE College Nederweert

Mike van Rijswijk begon zijn carrière op 23-jarige leeftijd als ondernemer in een tijdperk waar internet zijn tweede evolutie doormaakte. Al op jonge leeftijd had hij een neus voor innovatie. Mike van Rijswijk laat ons kennismaken met de nieuwste digitale ontwikkelingen en wat deze voor onze samenleving kunnen betekenen. Met name de robot maakt een stormachtige ontwikkeling door en is actief in huiskamers, bedrijven, zorginstellingen en klaslokalen. Robots nemen steeds menselijkere vormen aan en leren emoties herkennen. Ze begeleiden ouderen en worden ingezet tegen eenzaamheid. Er is zelfs een robot die aan stervensbegeleiding doet. Hoe lang duurt het voordat de robot volledig autonoom is? NAO en Pepper zijn mooie voorbeelden van wat robotica nu kan, maar de toekomst gaat veel verder en is dichterbij dan u denkt. Wat betekenen de snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van robotica voor ethiek? Wat betekent de robot voor de werkgelegenheid? Denk hierbij aan de robot die sneller en beter muren kan metselen dan de mens. Mike van Rijswijk neemt ons mee in de fascinerende wereld van robotica.
> aanmelden

Afbeelding

CITAVERDE College Bank #2

Kenniscafé Hippisch College Limburg: Innovaties in hippische sector

Maandag 23 september - CITAVERDE College Roermond

In de Limburgse hippische sector wordt jaarlijks 175 miljoen euro omgezet en de sector groei gestaag. Groei gaat gepaard met innovaties op allerlei gebied. Kennis wordt uitgebouwd, net als ondernemerschap en internationaal vermogen. In dit kenniscafé zullen sprekers en workshopleiders ons meenemen in een aantal innovaties en ons aan het denken zetten over de toepasbaarheid daarvan in onze dagelijkse praktijk. Aan het einde van het programma sluiten wij af met de bekendmaking van het hippisch stagebedrijf van het jaar 2019 en een netwerkborrel. 

> Geef mij een seintje zodra de tijd bekend is en ik mij kan inschrijven

Afbeelding

CITAVERDE College Bank #3

Florale Topdemo door Sören Van Laer uit België

Donderdag 24 oktober - CITAVERDE College Heerlen

Sören van Laer werkt als freelance bloemist en de wereld is zijn toneel. Hij decoreert bruiloften, geeft workshops en seminars, verzorgt demonstraties en productpresentaties. Sören neemt ook vaak deel aan wedstrijden. Zijn grootste uitdaging is om te blijven vernieuwen, te experimenteren en zijn grenzen te verleggen. Tijdens deze topdemo neemt hij ons mee in zijn passie en visie op het vak.

> Geef mij een seintje zodra de tijd bekend is en ik mij kan inschrijven

Afbeelding

CITAVERDE College Bank #4

"Er was eens een ondernemer...” door Lucas de Man 

Woensdag 13 november - CITAVERDE College Horst

Ondernemen is keuzes maken, en dat is niet altijd even gemakkelijk. Onder druk van markt, politiek, regelgeving en andere ontwikkelingen zien sommige ondernemers door de bomen het bos niet meer. Ondernemen is ook kijken naar je zelf als persoon wat je kunt maar zeker ook wat je wilt! Lucas de Man zal zijn inzicht geven in onze voedselketen en ondernemerschap. Lucas is een geboren verteller en wisselt luchtige grapjes af met bittere ernst!

> Geef mij een seintje zodra de tijd bekend is en ik mij kan inschrijven

Afbeelding

CITAVERDE College Bank #5

'Participatie debat ‘Groei in Groen’ o.l.v. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen

Donderdag 12 december -  Villa Flora, Brightlands Campus Greenport Venlo

Leren en werken in de groene leefomgeving brengt onze samenleving veel positiefs. Er liggen veel kansen én er zijn ook nog veel leer- en ontwikkelpunten te her- en verkennen. Samen met het bedrijfsleven, brancheorganisatie VHG, regionale overheden en onderwijs gaan wij hier nader op inzoomen aan de hand van best practices en concrete onderzoeksresultaten over leven, werken en leren in de groene leefomgeving. We doen dit door middel van een levendig debat in triple helix verband.

> Geef mij een seintje zodra de tijd bekend is en ik mij kan inschrijven