Afbeelding

Kom terug de schoolbanken in!

Speciaal voor onze bedrijfsrelaties en oud-studenten organiseert CITAVERDE College dit jaar een reeks van interessante bijeenkomsten. Als groene onderwijsorganisatie hebben wij kennisontwikkeling en netwerken met de mensen uit ons werkveld hoog in het vaandel staan. Waarom zouden wij dit niet met elkaar combineren?

Laat je inspireren

Wij nodigen u graag uit voor één van onze CITAVERDE College Bank bijeenkomsten. Wij hebben een afwisselend programma opgesteld en al onze locaties komen aan bod, zodat er voor iedereen wel iets interessants bij zit. U bent van harte welkom en kunt zich, kosteloos, aanmelden via onderstaand formulier. Deze bijeenkomsten staan op de planning: 

  • 24 oktober Florale Topdemo bij CITAVERDE College Heerlen - Geannuleerd
  • 13 november "Wij varkenland" door Lucas de Man bij CITAVERDE College Horst
  • 12 december Participatie debat ‘Groei in Groen’ bij CITAVERDE Bedrijfsopleidingen

Aanmelden:

Lees meer
CITAVERDE College Bank
DEELNEMERGEGEVENS
* verplicht veld
Afbeelding

CITAVERDE College Bank #1

Een kijkje in de toekomst van Robotica met Mike van Rijswijk

Woensdag 5 juni - CITAVERDE College Nederweert

Op 5 juni ontving het CITAVERDE College in Nederweert futuroloog Mike van Rijswijk voor een inspirerende sessie over Robotica. Innovator en Roermondse ondernemer, Mike van Rijswijk, is een voorloper als het gaat om innovatieve technologie. Hij introduceerde de 3D-printer in Nederland, hij liet ons kennismaken met virtual reality en lanceerde de robots NAO en Pepper.

> Bekijk de videosamenvatting van de lezing van Mike van Rijswijk

Lees meer
Afbeelding

CITAVERDE College Bank #2

Kenniscafé Hippisch College Limburg: Innovaties in hippische sector

Maandag 23 september - CITAVERDE College Roermond

In de Limburgse hippische sector wordt jaarlijks 175 miljoen euro omgezet en de sector groei gestaag. Groei gaat gepaard met innovaties op allerlei gebied. Kennis wordt uitgebouwd, net als ondernemerschap en internationaal vermogen. In dit kenniscafé zullen sprekers en workshopleiders ons meenemen in een aantal innovaties en ons aan het denken zetten over de toepasbaarheid daarvan in onze dagelijkse praktijk. Aan het einde van het programma sluiten wij af met de bekendmaking van het hippisch stagebedrijf van het jaar 2019 en een netwerkborrel. 

> Bekijk de aftermovie

Lees meer
Afbeelding

CITAVERDE College Bank #3 - Geannuleerd

Florale Topdemo door Sören Van Laer uit België

Donderdag 24 oktober - CITAVERDE College Heerlen

Sören van Laer werkt als freelance bloemist en de wereld is zijn toneel. Hij decoreert bruiloften, geeft workshops en seminars, verzorgt demonstraties en productpresentaties. Sören neemt ook vaak deel aan wedstrijden. Zijn grootste uitdaging is om te blijven vernieuwen, te experimenteren en zijn grenzen te verleggen. Tijdens deze topdemo neemt hij ons mee in zijn passie en visie op het vak.

> Geef mij een seintje zodra een nieuwe datum en tijd bekend is en ik mij kan inschrijven

Lees meer
Afbeelding

CITAVERDE College Bank #4

‘Wij, Varkenland’ door Lucas de Man

Woensdag 13 november - CITAVERDE College Horst

Aanvang voorstelling: 20.00 uur
Inloop: 19.30 uur

Lucas de Man ging voor zijn voorstelling een maand lang op stage bij verschillende varkensboeren. Hij interviewde graanhandelaars, bankiers, boerenbondleden, veeartsen en agrarische hulpverleners. Met deze bagage schreef hij de actuele solo Wij, Varkenland, die zowel bij (boeren)publiek als pers hoge ogen gooide.
Lucas gebruikt het varken en de varkenswereld als metafoor voor onze huidige veranderende wereld en de zoektocht naar zijn rol daarin. Hij speelde de voorstelling in theaters maar ook al een paar keer met veel succes exclusief voor mensen uit de agrarische sector. 

 

Ik wil mij graag inschrijven

Lees meer
Afbeelding

CITAVERDE College Bank #5

'Participatie debat ‘Groei in Groen’ o.l.v. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen

Donderdag 12 december -  Villa Flora, Brightlands Campus Greenport Venlo

Leren en werken in de groene leefomgeving brengt onze samenleving veel positiefs. Er liggen veel kansen én er zijn ook nog veel leer- en ontwikkelpunten te her- en verkennen. Samen met het bedrijfsleven, brancheorganisatie VHG, regionale overheden en onderwijs gaan wij hier nader op inzoomen aan de hand van best practices en concrete onderzoeksresultaten over leven, werken en leren in de groene leefomgeving. We doen dit door middel van een levendig debat in triple helix verband.

> Geef mij een seintje zodra de tijd bekend is en ik mij kan inschrijven

Lees meer