Vrijwilligers gemeente Nederweert bij CITAVERDE in het zonnetje gezet

Jaarlijks organiseert de gemeente Nederweert een dag voor de vrijwilligers van de gemeente om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet. Dit jaar – 25 mei – vond de feestavond plaats op het Citaverde College in Nederweert. Gedurende de avond werden de vrijwilligers in de aula van de school verrast met muziek en toneel. Ook lekker eten mocht niet ontbreken. een gezellig avondje uit voor de vrijwilligers van Nederweert dus!

Veel waardering
Vrijwilligerswerk is ontzettend belangrijk. In de gemeente zet jong en oud zich vrijwillig in voor de buurt, verenigingen, zorginstellingen, scholen en ga zo maar door. “Deze vrijwilligers zijn onmisbaar voor de leefbaarheid van de kernen. We kunnen ze niet genoeg bedanken en waarderen”, aldus wethouder Henk Cuijpers.

Back to School
Deze dank-je-wel-dag met als thema Back to School werd verzorgd door de werkgroep Vrijwilligersdag Nederweert, bestaande uit Lies van de Kruijs, Tjeu Stultiens, Sandra Stals, Gerard Hoeben, Anita Deckers, Mart Nijnens, Johann Freij, Iris van de Ven en Karin van Diesen.

Bron en foto: Nederweert24