Urban Christmas tijdens kerstmarkt Mesch

Design leerlingen van CITAVERDE College Maastricht hebben voor hun kerst project Urban Christmas een kerststand ingericht tijdens de kerstmarkt in Mesch en daar presenteren en verkopen zij zelf ontworpen en zelf gemaakte kerstdecoraties.
 

De leerlingen van CITAVERDE College Maastricht zijn de afgelopen weken al vol in de kerstsferen. Ze hebben hun Urban Christmas stand gemaakt voor de kerstmarkt in Mesch. Het eerste weekend dat ze er stonden was een succes. Ook de andere twee weekenden verwachten ze veel toeloop. De leerlingen doen dit kerstproject als stage opdracht.
De leerlingen willen de bezoekers inspireren door de nieuwste kerst trends en het fijne huiskamer gevoel. Daarvoor hebben ze allerlei zelfgemaakte kerstdecoraties gemaakt. Het kerst porject hebben ze gedoopt tot Urban Christmas. Dat past bij het thema dat de CITAVERDE locatie in Maastricht heeft. Alle opleidingen die door CITAVERDE College in Zuid-Limburg aangeboden worden, vallen onder het thema Urban Life. Want ze richten zich allemaal sterk op het leven in en om de stad.

De kerstmarkt in Mesch is nog de eerste twee weekenden van december te bezoeken en zal hiervoor de Laathof te Mesch zaterdag en zondag geopend zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers zullen een inspirerend Urban Christmas gevoel krijgen. Om alvast een gevoel te krijgen van de sfeer en de decoraties kunt u ook hun Facebook pagina bezoeken: zoek op Urban Life kerst stand CITAVERDE College.