Robot ontvangt gasten op Open dag MAVO Nederweert

CITAVERDE College MAVO Nederweert biedt dit schooljaar het examenvak Design & Innovation aan. Binnen dit vak is er aandacht voor onder meer programmeren, website bouwen, game maken, werken met een drone, photoshoppen en 3D-printen. Op onze Open dag worden gasten zelfs ontvangen door een heuse robot!

De school  is gesitueerd in een regio met veel technische bedrijven. Om de leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst is robotica niet meer weg te denken. De leerlingen worden bij ons voorbereid op alle 4 de sectoren; Groen, techniek, administratie/economie en zorg/welzijn. In al deze sectoren neemt robotica een steeds meer prominente rol in.

CITAVERDE College MAVO Nederweert biedt de gemengde en theoretische leerweg aan. Ook goede kaderleerlingen zijn van harte welkom en kunnen met de juiste inzet en niveau opstromen naar een einddiploma gemengde of theoretische leerweg. Naast de reguliere opleiding kent de school ook een MAVO-PLUS klas, waarbij de leerlingen met HAVO boeken werken en veel zelfstandigheid wordt aangeleerd. Na het behalen van een diploma aan onze school, kan de leerling een vervolgstudie doen aan de HAVO of elke MBO opleiding niveau 4.

Kom naar onze Open Dag op zaterdag 3 november van 10.30 tot 13.30 uur en overtuig jezelf van wat de school allemaal te bieden heeft. Je zult verbaasd staan van de hoeveelheid praktijk die wij bieden naast de theoretische vakken. CITAVERDE College MAVO Nederweert is een school voor talentvolle doeners, met een ondernemende houding en oog voor duurzaamheid!