Onthulling muurschildering op Open Dag

Tijdens de open dag van Citaverde College Nederweert op zaterdag 30 januari wordt de nieuwe muurschildering bij de entree onthuld door de directeur. De nieuwe blikvanger van de school is verfraaid met geschilderde tekeningen en spiegelobjecten. Het ontwerp en uitvoering is in handen geweest van kunstenares Danielle Coppen en derdejaars leerlingen van MAVO in het GROEN!
 

Citaverde voor het leven luidt het thema van deze open dag. Onze school heeft aandacht voor gezonde voeding en beweging, respect voor de leefomgeving en zorg voor milieu en natuur. Deze uitgangspunten zien de leerlingen terug tijdens de reguliere lessen, maar zullen ook worden tentoongesteld tijdens de open dag.

Er worden allerlei demonstraties en korte lesjes gegeven door docenten en huidige leerlingen. Als bezoeker word je praktisch uitgedaagd om je talent te ontdekken. Zo is er een sport challenge, duurzame proefjes, wiskundige toetsjes, drone fotografie en kun je leren werken met linoleum druktechniek. Ook kun je er zien hoe de innovatieve 3D-printer werkt, in combinatie met de 3D-scanner. Leerlingen werken hier al mee tijdens de wekelijkse ‘Citaverde Experience’ projectmiddag.