Ontdek de Glastuinbouw!

Ben jij een scholier uit de bovenbouw VMBO of HAVO en heb je interesse in een MBO-opleiding op gebied van Teelt & Techniek? Dan zijn de Glastuinbouw Ontdekkingsdagen iets voor jou! 

Deze Ontdekkingsdagen worden georganiseerd door Step2Green in samenwerking met CITAVERDE College en HAS Hogeschool. Deze zullen plaatsvinden in de ochtend op 12 en 19 maart a.s.

  • Zaterdag 12 maart 2016 van 9.00-12.30 bij Greenco in Someren. 
  • Zaterdag 19 maart 2016 van 9.00-12.30 bij Gipmans Planten in Venlo

Tijdens deze dagen krijg je een beeld van de diverse beroepen in de glastuinbouw van teeltspecialist tot verkoopmanager, van logistiek medewerker tot personeelsadviseur en van allround tot technisch medewerker.

De MBO-opleiding Greenport: Teelt,Techniek en Handel is een praktijkgerichte vakopleiding gericht op teelt, gewasverzorging, oogsten en bodemkunde. In de kassen wordt gewerkt met computergestuurde machines en de nieuwste technologieën. Daarom zijn ook robotisering, automatisering, procesbeheer en actualiteiten in de (internationale) markt onderdeel van het lesprogramma. In deze veelzijdige moderne opleiding komen ook algemene vakken aan bod zoals marketing, de belangrijke handelstalen, ICT en ondernemerschap.

Aanmelden vóór 1 maart

Aanmelden voor de ontdekkingsdagen kan rechtstreeks via e-mail bij Step2Green: info@step2green.nl met vermelding van naam, e-mailadres en mobiel telefoonnummer. Het programma is ook toegankelijk voor decanen, docenten en geïnteresseerde ouders/verzorgers.

Step2Green

Het ondernemerscollectief Step2Green is een samenwerkingsverband tussen glastuinbouwbedrijven uit de regio Peelland en Greenport Venlo. Op het gebied van scholing wordt er intensief samengewerkt met CITAVERDE College en HAS hogeschool. Voor meer informatie zie: www.step2green.nl.