Minionderneming CITAVERDE Nederweert in finale Day for Change-verkiezing

Vier VMBO-leerlingen vormden enkele maanden geleden hun minionderneming JamkaVlog. Hun business: vlogs en promotiefilmpjes maken. Dit alles werd opgezet binnen het Day for Change-programma. En ze hebben het ver geschopt, want ze zijn één van de drie landelijke finalisten!

Met de Day for Change Actie ondernemen kinderen en jongeren in Nederland met een microkrediet. De winst van de bedrijfjes komt ten goede komt aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Dat geldt ook voor de inkomsten van Eva, Wesley, Mika en Jess, de nieuwbakken ondernemers van JamkaVlog.

Ze hebben jullie stem nodig!
Binnenkort kunnen mensen stemmen op de drie finalisten. Naast deze onderneming uit Nederweert staan leerlingbedrijfjes van het Dominicus College uit Nijmegen en het Gymnasium Celeanum uit Zwolle in de finale.
Wij zijn in ieder geval trots op onze kanjers! Uiteraard laten we jullie op onze site en op onze Facebook-pagina weten wanneer en waar je je stem uit kunt brengen. Wij wensen de ondernemers van JamkaVlogs veel succes! Kijk hier vast naar hun eigen promotievideo.