Leerlingen CITAVERDE Nederweert doen mee met Stadstriathlon Weert

Op vrijdag 8 juni stonden de eerste jaars leerlingen aan de start van de Stadstriathlon in Weert. Aan dit evenement deden ruim 1100 middelbare scholieren mee. Ze konden kiezen tussen de triathlon en run-bike-run. Tijdens de voorbereiding hebben de leerlingen een workshop gekregen van top triatleten van de Nederlandse Triathlon Bond.  Om 13.00 was dan eindelijk de start en begonnen de leerlingen aan het eerste onderdeel. Uiteindelijk lukt het de leerlingen om de finish te halen. Een topprestatie van de leerlingen van het CITAVERDE College Nederweert. Een bijzondere vermelding is er voor Isa Smeets, Benthe Steeghs en Tjeerd Buis. Zij presteerde het om in hun categorie van alle leerlingen in de top 3 te eindigen en mochten dan ook een prijs in ontvangst nemen.

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Maandag 9 en dinsdag 10 maart zijn onze aanmelddagen voor het schooljaar 2020-2021. Jullie zijn van harte welkom om je in te schrijven op onze school op één van beide dagen tussen 19 en 21 uur. Check hier alvast even wat je mee moet nemen voor de aanmelding: https://www.citaverde.nl/vmbo/locaties/nederweert/aanmelden-vmbo-nederweert/
Zijn ze hoor! Beau Verwijlen, Jilke Grootveld en Bente Thijssen zijn alles op alles aan het zetten tijdens de landelijke finale van Skills The Finals. Zet hem op! Update: helaas zijn we niet in de prijzen gevallen. Maar wat een ervaring vandaag! WorldSkills Netherlands
Herinner je je deze nog? Vandaag en morgen (4-5 maart) is de landelijke finale waaraan deze drie Nederweertse toppers meedoen. Wij wensen hen superveel succes!
Middenin het carnavalsgedruis kijken wij nog even terug op ons eigen carnavalsfeest. Met onze Prins Tijn en Prinses Vera, de adjudanten en de raad van elf! Alaaf en fijne vakantie!
Op naar de finale in Leeuwarden!