Leerlingen CITAVERDE College Heerlen Nederlands kampioen

De leerlingen kregen als opdracht een TV studio in te richten. Hiervoor moesten ze een planning maken, een moodboard voor de sfeer die ze wilden neerzetten en vervolgens een plantaardig sieraad voor de presentator ontwerpen, een studio bloemwerk op een zuil, een hangend floraal object, een plantaardig framewerk en een aanbiedingsboeket voor de gasten van de TV show en van alles natuurlijk een kostprijsberekening.
De docent van de leerlingen, meesterflorist Jeroen Janssen, is super trots. “De leerlingen hebben mijn adviezen ter harte genomen en blijken echte talenten in hun vakgebied. Ook ben ik blij met de organisatie van en ondersteuning tijdens de Skills Talents wedstrijd van mijn collega Anna Hanssen. Samen met de leerlingen vormden we een hecht team.”, aldus Janssen. Anna Hanssen, Skills coördinator voor de school, voegt daar aan toe; “onze leerlingen geven maar weer aan dat de kwaliteit van ons vakonderwijs goed is en het predicaat ‘Excellente school’ ruimschoots verdiend”.
Het Bloem & Design provincieteam van Brabant werd tweede en het Zeeuwse provincieteam werd derde. En natuurlijk wordt het winnende Limburgse team gehuldigd op school, CITAVERDE College is trots op hun.