Leerling Quinty: Leuke dag op Weert on Stage

Onze derdejaars vmbo-leerling Quinty Koppen ging samen met haar jaargenoten van CITAVERDE Nederweert naar het beroepenfeest Weert on Stage.

Half maart was het zover; na alle voorbereidingen was het tijd voor het echte werk op Weert on Stage. Ook onze Quinty is naar dit beroepenfeest geweest, om te onderzoeken waar haar interesses liggen en om te kijken waar ze graag een paar uurtjes mee wil lopen tijdens de zogeheten Doedag. Lees hieronder deel 2 over haar ervaringen!

“Het was een drukke dag”, blikt Quinty terug. “Maar ook heel gezellig, ook al ben je vooral voor jezelf bezig. Ik had van tevoren al wel een idee over mijn eerste match, daar ben ik dan ook direct heengegaan. Daarna heb ik verder gekeken naar anderen.” Ondanks dat ze al een beetje een idee heeft wat ze later wil worden –basisschooljuf – heeft ze zich deze dag breder kunnen oriënteren. En twee matches gevonden voor de Doedag! Quinty gaat een dag(deel) aan de slag bij de bibliotheek en bij huisdierenhotel de Hegge. Uiteraard lees je op onze website hoe dat gegaan is!

Deel 1 over de voorbereidingen voor Weert on Stage gemist? Kijk hier voor deel 1 van de serie over Quinty

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!