Lancering tijdens de LIV: AgroLeeft!

Centrum voor Vakmanschap en Ondernemerschap Agro heet nu AgroLeeft.

CITAVERDE College heeft met een groot aantal partners uit de Agrosector een samenwerkingsverband om de aantrekkingskracht van de sector te vergroten. Vanaf nu gaan wij met elkaar samenwerken onder een nieuwe naam en met een eigen logo en huisstijl.

Om in de Greenport Venlo-regio  te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar MBO geschoold personeel voor de agrosectoren, ontwikkelt en implementeert het samenwerkingsverband van het groene beroepsonderwijs en het relevante bedrijfsleven in de periode 2015-2018 het CVO Agro (Centrum voor Vakmanschap en Ondernemerschap Agro).

Onder de nieuwe naam AgroLeeft werken wij samen om het onderwijs te actualiseren, te innoveren en de instroom te vergroten. Leerlingen maken vroegtijdig en frequent kennis met de beroepspraktijk en het bedrijfsleven heeft een actieve rol in het onderwijs.

Het samenwerkingsverband bestaat uit CITAVERDE College en 34 bedrijven uit de sectoren Melkvee, Tuinbouw, Varkenshouderij, Open Teelt, Boomteelt en Agrarisch Loonwerk. Verder participeren: HAS, Fontys, WUR en de Provincie Limburg.

Lancering tijdens de LIV-dagen
Op dinsdag 1 maart wordt AgroLeeft officieel gelanceerd tijdens de LIV: Landbouwdagen Intensieve Veehouderij. Deze dagen vinden plaats in de Evenementenhal Venray op 1 -2 -3 maart aanstaande. We koppelen de lancering aan een inspirerende sessie over co-creatie en tijdens de gehele beurs zal zal AgroLeeft te vinden zijn in stand 316.

Voor meer informatie klik hier