Kom zaterdag 2 november naar de open dag op CITAVERDE Nederweert
 

CITAVERDE biedt modern kwalitatief goed onderwijs aan op VMBO-niveau. Leerlingen leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Naast theoretische vakken zoals wiskunde, Duits, Engels en economie, passeren praktische vakken, zoals Voeding & Verzorging, CKV en diverse projecten de revue. De school is gespecialiseerd in VMBO GL en TL en MAVO-plus. Goede kaderleerlingen zijn ook van harte welkom!

Design & Innovation
Is ontwerpen, robotica, 3D-printen en multimedia jouw ding? Op de school staan 3D-printers, een lasersnijder, pc’s met ontwerpsoftware en een echte robot klaar!

Oog voor rekenvaardigheid, dyscalculie en dyslexie
Op de school worden aparte rekenlessen gegeven. De gemiddelde score voor rekenen van de leerlingen ligt al jaren op het niveau 3F (HAVO/VWO-niveau). CITAVERDE Nederweert staat daarnaast bekend om de uitgebreide ondersteuning voor leerlingen met dyslexie en/of dyscalculie. Leerlingen met een VMBO-diploma van het CITAVERDE College kunnen doorstromen naar alle MBO-opleidingen niveau 4 of naar de HAVO.

Kortom, een kleinschalige, veilige school met een warme sfeer en persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Een school met theorielessen en projectonderwijs. Een school voor talentvolle doeners!

De open dag is op zaterdag 2 november van 10.30-13.30 uur aan de Pastoor van der Steenstraat 5 in Nederweert. Hier kun je je aanmelden.