Kerst-Inn in Heerlen voor het goede doel

Ook dit jaar wordt er weer een Kerst-Inn gehouden bij het CITAVERDE College in Heerlen. Deze Kerst-Inn vind plaats op 22 december en is vanaf 15.00 uur tot en met 18.30 uur.
 

Hier zijn verschillende kraampjes aanwezig, de VMBO leerlingen staan er wederom met hun zelf gemaakte kerstproducten. Dit jaar staan er ook een aantal kraampjes van de leerlingen van het MBO, zij verkopen dier gerelateerde producten voor uw kat, hond, knaagdier en nog veel meer diersoorten! Natuurlijk staan er ook kraampjes waar u even lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Ook leuk om te weten is dat de opbrengst van de Kerst-Inn naar een goed doel gaat. Vorig jaar ging de opbrengst naar Serious Request, mede omdat het Glazen huis vorig jaar in Heerlen stond, dus dat was heel leuk! Dit jaar gaat de opbrengst naar de Dierenambulance Limburg. Dit omdat wij dit jaar een goed doel wilden pakken die met dier te maken had. Hier uit hebben wij dit doel gekozen, ook omdat er jaarlijks duizenden dieren  in ons land worden mishandeld, verwaarloosd of gedumpt. Om deze dieren te kunnen redden, is de steun hard nodig en daarom hebben wij dit doel gekozen.
Wij hopen dat wij er met jullie een geslaagde kerstmarkt ervan kunnen maken.
De entree is gratis, tot dan!