Hooggespannen verwachtingen galabal VMBO CITAVERDE College Heerlen

CITAVERDE College Heerlen organiseert ieder jaar een galabal voor haar eindexamen leerlingen, zo ook dit schooljaar. Alle vierdejaars VMBO leerlingen zullen wederom bij het galabal op ludieke en zo creatief mogelijke wijze arriveren en zich in chique outfit presenteren.
 

Het VMBO van CITAVERDE College Heerlen organiseert ieder schooljaar een galabal voor de leerlingen van het examenjaar. Dit schooljaar zal het galabal plaatsvinden op woensdag 1 juni 2016. Rond 19:30 uur zullen dan de eerste voertuigen arriveren op het Pancratiusplein om bij Café de Kromme Toeter uit te stappen waar de ceremoniemeester ze zal ontvangen.
De leerlingen komen op hun paasbest en vaak in een creatieve creatie. De bedoeling bij het galabal is dat leerlingen in diverse uiteenlopende chique creaties verschijnen. En daarnaast ook op bijzondere wijze arriveren met een bijpassend voertuig, van limousine tot carnavalswagen. Zo kwam vorig schooljaar een hoogwerker het Pancratiusplein op en zijn ook dit schooljaar de verwachtingen weer hooggespannen.