Op 31 januari bakt heel CITAVERDE met Cas Wolters tijdens de workshop van 17.30-19.00

Op 31 januari 2019 komt oud-leerling CITAVERDE College VMBO en deelnemer van HEEL HOLLAND BAKT op de MBO-open avond van 17.30-19.00 een workshop geven aan studenten en leerlingen van het VMBO en MBO.

Hij doet dit ter gelegenheid van de OPEN DAG MBO op 31 januari 2019 en de OPEN DAG VMBO op 1 februari van 16.30-20.00.

Cas komt speciaal naar het CITAVERDE College omdat hij als oud-leerling ook de huidige leerlingen en studenten wil laten zien dat je alles kunt bereiken wat je wil als je maar doorzet.

Cas is zelf doof maar hij kan zich met 2 hoortoestellen heel goed redden. De 23-jarige Cas is student aan de Pabo en wil Nederland in het programma HEEL HOLLAND BAKT graag zijn Limburgse bakkunsten tonen. Hij is de favoriet van heel Nederland en natuurlijk ook van het CITAVERDE College. 

Hij zou het mooi vinden om aan auditief beperkte mensen te laten zien dat als je iets leuk vindt en je ervoor gaat, er heel veel mogelijk is. Ondanks je beperking.

Cas wordt op 31 januari geassisteerd door zijn oud-docent de heer Strijdveen. 18 leerlingen van het VMBO en MBO studenten gaan met zijn hulp iets heerlijks bakken. U bent van harte welkom om ze aan het werk te zien.