Directeur Ton Hermans neemt afscheid van CITAVERDE College

Ton Hermans, Directeur van CITAVERDE College Horst, neemt na 12 jaar afscheid van het CITAVERDE College. Afgelopen vrijdag was zijn afscheid.

Ton Hermans gaat genieten van zijn prepensioen waarin hij er vooral naar uitkijkt dat hij zijn hoofd kan legen en er ruimte is voor ontspanning, dit ook door nieuwe leuke uitdagingen aan te gaan. " Het voelt echt als een voorrecht om de keuze te hebben om met vervroegd pensioen te mogen gaan", aldus de directeur.

“Ik besef goed dat het een luxe is dat ik deze keuze kan maken. Het zal straks even omschakelen zijn, opnieuw de balans zoeken. Maar ik ga niet stil zitten. Ik vind dat iedereen een maatschappelijke opdracht heeft. Zelf ben ik jarenlang lid geweest van voetbalclub Sparta’18, onder andere als, speler, jeugdleider en bestuurslid. Het afgelopen jaar was ik penningmeester bij het OLS in Sevenum en nu ben ik lid van raad van toezicht van Omroep Horst aan de Maas.” Daarnaast is Ton een actief lid van de carnavalsvereniging, waarvoor hij onder andere voorzitter is van de oud-prinsencommissie.

Bekijk hier het volledige interview met Ton Hermans.