Dieren-doe-dag met gezondheidscontrole bij CITAVERDE College Heerlen

Dinsdag 4 oktober aanstaande op Nationale dierendag wordt er een ‘Dieren-doe-dag’ georganiseerd door derdejaars leerlingen van het  MBO (klas He33DV en klas He43DO) te Heerlen . Kom uw huisdier laten keuren!
 

Dieren ontdekken op school

De MBO-studenten dienen ter voorbereiding op de "Proeve van Bekwaamheid Aansturen en uitvoeren publieksactiviteit" een activiteit te organiseren voor een aantal VMBO-klassen,  net als vorig schooljaar en voorgaande jaren. De studenten van het MBO gaan de leerlingen van het VMBO van 13.00 – 15.30 uur een leerzame middag verzorgen over de verschillende diergroepen die op school aanwezig zijn.

De MBO-studenten geven op een educatieve manier informatie over de huisvesting, verzorging en gezondheid van de verschillende diergroepen. Hierbij wordt aan de VMBO-leerlingen een actieve rol toebedeeld.  Het programma voor de deelnemende VMBO-leerlingen vindt plaats IN en OM de nieuwe dierenverblijf.
 

Gratis gezondheidscheck voor huisdieren

Ook wordt er op deze dag  van 15.00 tot 18.00 uur een dierengezondheidscontrole georganiseerd door de 4e jaars leerlingen van Paraveterinair. Hiervoor is iedereen (collega`s, VMBO leerlingen, ouders, buren etc.) van harte uitgenodigd om met zijn/ haar huisdier langs te komen voor een gratis gezondheidscontrole. Zegt het voort, zodat onze leerlingen veel klanten mogen ontvangen.   Kom u ook? 

Adres: Heldevierlaan 12, 6415 SB Heerlen.