CITAVERDE is een samenwerkingspartner van de Servicepunten Leren en Werken Limburg.
Recent is CITAVERDE toegetreden als erkend taalaanbieder binnen het landelijk Taalakkoord. Hiermee ondersteunen we het gezamenlijk vergroten van de taalvaardigheid bij werknemers uit onze provincie.

Vanaf 1 januari tot en met juni 2018 kunnen werkgevers een aanvraag doen voor de subsidieregeling Tel mee met Taal. Met deze subsidie willen de ministeries OCW, SZW en VWS stimuleren dat werkgevers investeren in de taalvaardigheid van hun medewerkers. Investeren in medewerkers is investeren in het eigen bedrijf. Met de subsidie kunnen werkgevers tot 67% van de kosten van het taaltraject vergoed krijgen.

Via de subsidieregeling Tel mee met Taal kunnen werkgevers subsidie aanvragen voor taalscholing van hun medewerkers. Betere taalvaardigheid betekent: minder ongelukken, meer tevredenheid bij werknemers en een hogere productiviteit. De subsidies zijn bedoeld voor korte, praktische trajecten die direct op de werkvloer te gebruiken zijn. Stel uw taalvraag aan bedrijfopleidingen@citaverde.nl of bel ons tel. (0475) 38 91 90.

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Dinsdag 26 mei om 16:00 u is de volgende Q&A op Instagram met onze MBO-decaan dhr. Beckers! Je kunt nu alvast al je vragen stellen over het MBO en al onze MBO-opleidingen via https://bit.ly/qa-mbo of zet ze hieronder in de reacties. 🧐 Kijk alle Q&A's terug op: https://www.citaverde.nl/mbo/studiekeuze/ Over MBO - @citaverde See Instagram β€˜Over MBO’ highlights from CITAVERDE College (@citaverde)
Vandaag hebben alle geslaagden van Citaverde College Heerlen VMBO een bezoekje gehad van hun mentor. Proficiat allemaal! πŸ‘©β€πŸŽ“πŸ‘¨β€πŸŽ“βœ¨ Kijk voor een aantal blije gezichten van vandaag ook op https://www.instagram.com/p/CAahPvRlBrI/ Heerlens Citaverde College brengt examenuitslagen en cijferlijsten persoonlijk rond Ongeveer 125 eindexamenleerlingen van het Citaverde College in Heerlen kregen woensdag bezoek van hun mentor, die ze vertelde of ze geslaagd waren en de ci...
Donderdag 14 mei om 16:00 u is de Q&A over de MBO-opleidingen Teelt via Instagram! Stel nu alvast je vraag via https://bit.ly/qa-teelt of zet ze hieronder in de reacties. πŸŒ±πŸšœπŸ‘¨β€πŸ’» πŸ“… Bekijk meer Q&A data over andere opleidingen op: https://www.citaverde.nl/mbo/studiekeuze/ Teelt - @citaverde See Instagram β€˜Teelt’ highlights from CITAVERDE College (@citaverde)