CITAVERDE COLLEGE ROERMOND MBO scoort een 7.1 in het landelijk tevredenheidsonderzoek van de JOB MONITOR

En daar zijn we ontzettend trots op!

CITAVERDE COLLEGE ROERMOND MBO scoort een 7.1 in het landelijk tevredenheidsonderzoek van de JOB MONITOR

Leer je voldoende over je toekomstige beroep? Als je opnieuw mocht kiezen, zou je dan dezelfde opleiding kiezen? Wat voor cijfer geef je je opleiding en je school? Enkele van de 76 vragen die mbo-studenten krijgen voorgelegd in de JOB-monitor, het landelijke studententevredenheidsonderzoek.

Gisteren zijn de landelijke gegevens gepresenteerd. Conclusie: CITAVERDE College Roermond MBO studenten zijn over het algemeen zeer tevreden.

JOB, de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs, voert als belangenbehartiger van de mbo-studenten elke twee jaar een studenttevredenheidsonderzoek uit. JOB wil hiermee een beeld geven van de tevredenheid van de studenten op alle niveaus.

Met de uitkomsten kunnen de onderwijsinstellingen aan de slag om de kwaliteit waar nodig te verbeteren. Dit jaar vond het onderzoek voor de negende maal plaats. De resultaten waren hoger dan het landelijk gemiddelde en ook ten opzichte van het vorige onderzoek in 2014 is er sprake van een toenemende tevredenheid onder de studenten.