170 leerlingen CITAVERDE Roermond VMBO lopen de CITYRUN

In totaal deden namens het CITAVERDE College 160 leerlingen en 15 docenten mee. Nooit eerder was het aantal deelnemers van onze school zo groot waarmee met recht gezegd kan worden dat we een gezonde school zijn.
De weken van voorbereiding, 7 weken tijdens de gymlessen, hebben resultaat gehad. Alle leerlingen hebben de 5 km volbracht wat een uitstekende prestatie is.
Aan het einde van de 5 km loop, bleek ook nog eens dat de snelste 3 jongens en meisjes van het Citaverde College het podium hadden gehaald tijdens de scholencompetitie.
Bij de jongens was Jeroen Corstjens de snelste van onze school met een tijd van 20:42 over de 5 km. Bart op ’t Veld was de op één na snelste van het CITAVERDE College met een tijd van 20:57 en behaalde daarmee tevens een 2e plaats in de 283 deelnemers tellende categorie “J1114”. Bij de meisjes “M1114” was Danique Winwood de snelste CITAVERDE leerling met een tijd van 26:53, Rianne Slabbers 27 min. 13 en Gwenn Verheesen 27 min. 29 kwamen op de tweede en derde plaats
Docent Sampers was de snelste deelnemer van het CITAVERDE College met een tijd van 19:59 waarmee hij in de categorie mannen een 21e plaats behaalde.
Vermeldenswaardig is verder nog dat de dochter van docent Readhead en docente van Horen (beiden zelf deelnemers aan de 5 km Run) een beker mee naar huis mocht nemen. Lois Readhead werd 1e in de categorie M4-6 met een tijd van 01:39 bij de Bambino Run.
Aan alle 170 Citaverde-kanjers een welgemeende diepe buiging en een prettige en gezonde, welverdiende vakantie voor iedereen toegewenst!