Bedankt voor je aanmelding! 

Je krijgt een bevestiging per e-mail met datum van de Try out waar je je voor hebt aangemeld. Het kan zijn dat deze in je SPAM-box binnenkomt. Schrijf het alvast in je agenda.

Tot dan!

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Voor haar MBO-opleiding Bedrijfsleider dierverzorging loopt Selina stage bij Varkenshouderij Kuijsten-de Rond! Ze vertelt je in deze video over haar geboortestage bij waar ze biggetjes verzorgt. 🐷💕 Wanneer je de MBO-opleiding volgt tot vakbekwaam medewerker dierverzorging, bedrijfsleider dierverzorging of dierenartsassistent paraveterinair leg je in het tweede leerjaar het examen Voorplanting af. Ter voorbereiding loop je mee met een dierenhouderij waar je een fokplan opstelt of ondersteunt bij het realiseren van het fokplan. Meer weten over de opleidingen? Ga naar www.citaverde.nl/dierverzorging of www.citaverde.nl/dierenartsassistent De geboortestage van Selina bij Varkenshouderij Kuijsten-de Rond Wanneer je de MBO-opleiding volgt tot vakbekwaam medewerker dierverzorging, bedrijfsleider dierverzorging of dierenartsassistent paraveterinair leg je in het...
Celine Lahou is één van de eerste afstudeerders van de opleiding Voeding & Voorlichting. Vorige week heeft ze met haar Proeve van Bekwaamheid de opleiding afgerond. Eén van de meest uitdagende onderdelen van de opleiding vond ze de voorlichtingsactiviteit. Hiervoor hebben ze bij Stichting Boerderij Daalhoeve enquetes moeten afnemen. Op basis van de resultaten hebben ze daarna een gezonde en duurzame menukaart gemaakt. Celine is momenteel aan het solliciteren bij sportscholen. De combinatie van bewegen en gezonde voeding weet haar te boeien. Mocht je nog tips voor haar hebben, deel ze in de comments!
Afgelopen week hebben onze geslaagde studenten hun diploma in ontvangst mogen nemen. Het waren, zowel in Maastricht als in Heerlen, mooie momenten met leuke anekdotes. Veel studenten hebben al een baan weten te bemachtigen of zijn ingeschreven voor een vervolgstudie. We wensen iedereen veel succes met de volgende stap!
Tweedejaars studenten Voeding & voorlichting hebben een info-ochtend gevolgd bij de opleiding Healthy Living van de HAS in Venlo. Na een introductie over de opleiding en een rondleiding door de school hebben de studenten in groepjes aan een opdracht gewerkt over het stimuleren van een gezonde levensstijl op scholen.