Afbeelding

Volg een MBO Try-Out 

Ontdek je toekomstige MBO-opleiding in het echt!

Zit je in de laatste of een-na-laatste klas van het VMBO of de HAVO en ben jij aan het bekijken welke MBO opleiding je wilt gaan doen? Studiekeuze is moeilijk genoeg. Maak je beroepskeuze gemakkelijker en volg een Try-Out bij CITAVERDE College.

Wat is een Try-Out?

Een Try-Out is een workshop van een halve dag bij ons op school waarbij je kennis maakt met de opleiding. Je komt eigenlijk een dagje proefstuderen! Weet je nog niet precies welke opleiding je moet kiezen? Je kunt ook meerdere Try-Outs volgen.

Voor wie is de Try-Out? 

Zit jij in VMBO leerjaar 3 of 4? Of zit je op de HAVO of het MBO? De try out is voor iedereen die interesse heeft starten op het MBO. Als je op zoek gaat naar een studie bekijk je websites, praat je met decanen, je mentor, je ouders en je vrienden. Ook bezoek je open dagen en langzaam maar zeker wordt het voor jou duidelijk: dit is een MBO-opleiding waar ik echt interesse in heb! Natuurlijk heb je dan nog een hoop vragen en ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten van de opleiding. Daarom is het verstandig om een try out te volgen, zodat jij zeker weet dat de opleiding bij je past. 

Wanneer vinden de Try-Outs plaats?

De Try-Outs vinden weer plaats vanaf september 2018.  Schrijf je tegen die tijd in op deze pagina.