Afbeelding

BBL Kopopleiding leidinggeven

Kom naar de infobijeenkomst!

Heb jij interesse in de éénjarige MBO-deeltijdopleiding 'Specialist leidinggevende team / afdeling / project'?  Kom dan voor meer infomatie naar de infobijeenkomst van CITAVERDE College:

  • BBL-Infobijeenkomt met presentatie voor (aankomend) leidinggevenden 
  • Datum: Woensdag 4 juli
  • Tijd: 19:00 tot 20:30 uur
  • Locatie: CITAVERDE Bedrijfsopleidingen, Expeditiestraat 9, Horst

Vakdocenten vertellen je hier alles over de inhoud van de opleiding en er is voldoende mogelijkheid om antwoord te krijgen op al je vragen. Tijdens deze BBL-opleiding leer je onder andere over effectief communiceren, (situationeel) leidinggeven, operationeel en tactisch leidinggeven, HR gespreksvormen & projectmanagement. 

Interesse?‚Äč Schrijf je hieronder in!

BBL-infobijeenkomst kopopleiding leidinggeven
Ik kom naar de BBL-infobijeenkomst op:

Graag willen we je op de hoogte houden van activiteiten rondom ons onderwijs zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Natuurlijk zijn je gegevens bij ons veilig en zullen wij deze niet delen met anderen.

Wil je op de hoogte blijven?
* verplicht veld

Is BBL iets voor jou?

BBL staat voor ‘Beroepsbegeleidende Leerweg’. De meeste mensen die kiezen voor het volgen van een BBL-opleiding willen het liefst zo snel mogelijk aan het werk of zijn al aan het werk en willen zich verdiepen. Herken jij dat en heb je voldoende motivatie en ben je een doorzetter? Lees dan meer informatie over BBL zoals opbouw van de opleiding en waar een goed leerbedrijf aan moet voldoen. En bekijk de video's van de studenten van CITAVERDE College.