Bedankt voor je aanmelding! 

Je krijgt een bevestiging per e-mail. We zien je graag op onze Open Dag.

 

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
De Paraveterinair-klas HE43DP heeft een BHV-training gevolgd, gegeven door Thei Speetjens van E M S Born. Ze hebben les gekregen in humane EHBO, levensreddend handelen, het gebruiken van een AED en een brandoefening in een gesimuleerde praktijkruimte waar een kat werd geopereerd.
Afgelopen donderdag was de MBO Open Dag op CITAVERDE Horst. Lisanne ging, gewapend met 🎀 en 🎧, op pad om te testen of ouders goed op de hoogte zijn van de studiekeuze van hun zoon of dochter. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video! πŸŽ₯ https://youtu.be/NxrzNpoPolI Weten ouders alles over de studiekeuze van hun kind? | MBO Open Dag op CITAVERDE Horst CITAVERDE College is een school voor VMBO en MBO onderwijs in de groene sector met locaties door heel Limburg. Je ontwikkelt je talenten en ontdekt dat je me...
Wat een ervaring! Robin en Sayeda lopen stage in Sri Lanka om te werken met olifanten. Wil je de stage van Robin Hoegen en Sayeda volgen? Gelukkig doen zij live verslag vanaf hun reis! Kijk mee via de onderstaande links: Robin: https://www.polarsteps.com/Rob…/2810874-internship-sri-lanka Sayeda: https://www.polarsteps.com/SayedaErcicia/2811128-sri-lanka
π‡πšπ₯π₯𝐨 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩 8️⃣! Twijfel je nog naar welke VMBO-school je wilt? Doe mee met de allerlaatste KIK (Kom in de klas) van dit schooljaar. Dan proef je hoe het er aan toegaat op een Superschool! πŸ₯Š Zie we jou op op donderdag 20 februari van 12.15 - 15.30 uur? Meld je vandaag nog aan ➑️ https://www.citaverde.nl/vmbo/locaties/horst/kennismaken/kom-in-de-klas/
MBO RETAIL CITAVERDE College Roermond Tommy Hilfiger te gast op het CITAVERDE in samenwerking met de opleiding Retail. Tommy Hilfiger had tevens samen met de Retail studenten een prijsvraag en de winnaar kreeg een leuke goodybag.
Ben jij bijna 18? En doe je een voltijd MBO-opleiding? Dan heb je straks recht op studiefinanciering. Dat is sowieso een basisbeurs en het studentenreisproduct. En misschien heb je ook recht op een aanvullende beurs. Laat straks geen geld liggen en check nu alvast duo.nl/bijna18. Je leest daar alles over studiefinanciering en hoe je het aanvraagt.
Afgelopen week hebben onze geslaagde studenten hun diploma in ontvangst mogen nemen. Het waren, zowel in Maastricht als in Heerlen, mooie momenten met leuke anekdotes. Veel studenten hebben al een baan weten te bemachtigen of zijn ingeschreven voor een vervolgstudie. We wensen iedereen veel succes met de volgende stap!
Tweedejaars studenten Voeding & voorlichting hebben een info-ochtend gevolgd bij de opleiding Healthy Living van de HAS in Venlo. Na een introductie over de opleiding en een rondleiding door de school hebben de studenten in groepjes aan een opdracht gewerkt over het stimuleren van een gezonde levensstijl op scholen.