Kom naar de MBO Open Dag! 

Wil jij weten hoe het MBO van CITAVERDE College eruit ziet? Kom dan eens kijken op de Open Dag!  

Zondag 3 november 2019 van 10:30 tot 13:30 uur

Donderdag 6 februari 2020 van 17:30 tot 20:30 uur

Tijdens de MBO Open dag kun je alle opleidingen van CITAVERDE College ontdekken. Snuffel gerust rond in onze praktijkruimtes, klaslokalen en dierenverblijven. Bekijk werkstukken, studieboeken en doe mee aan activiteiten. Onze vakdocenten en huidige studenten staan voor je klaar! Meld je nu aan! Je bent van harte welkom in Heerlen (hoveniersopleiding, voedingsopleiding dieropleidingen en bloem, groen en stylinhopleidingen), Horst (bloem, groen en stylinhopleidingen, hoveniersopleiding, teeltopleidingen, veehouderij-opleiding en dieropleidingen), Roermond (retailopleiding, paardenopleidingen, hoveniersopleidingen, loonwerk, natuur, water en recreatie-opleidingen, opleiding adviseur leefomgeving en voedingsopleiding).

Meld je via onderstaand formulier aan voor de open dag. We houden je dan op de hoogte van de laatste informatie zoals het programma of als er andere kennismakingsmomenten bekend zijn. 

Aanmelden Open Dag MBO
Op zondag 3 november 2019 kom ik tussen 10:30 en 13:30 uur naar de Open dag bij:
Op donderdag 6 februari 2020 kom ik tussen 17:30 en 20:30 uur naar de Open dag bij:
Ik heb interesse een opleiding richting: (meerdere antwoorden mogelijk)

Laat hier je contactgegevens achter zodat we je komst kunnen bevestigen

Graag willen we je op de hoogte houden van activiteiten rondom ons onderwijs zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Natuurlijk zijn je gegevens bij ons veilig en zullen wij deze niet delen met anderen.

Wil je op de hoogte blijven?
* verplicht veld