Afbeelding

MBO CITAVERDE COLLEGE ROERMOND

In de Keyport-regio in Midden-Limburg wordt hard gewerkt aan innovatie, ondernemerschap en aansluiting op de arbeidsmarkt. De economische groei ligt boven het landelijk gemiddelde door het grote retail-aanbod, maar ook de mooie natuurgebieden en recreatieparken trekken veel toeristen.

CITAVERDE College Roermond heeft al veel ondernemende studenten afgeleverd die hun steentje bijdragen aan die regionale ontwikkeling. Het is onze grootste MBO-locatie met de meest veelzijdige opleidingen. Daarom zie je verschillende soorten studenten rondlopen: zowel stoere hoveniers en loonwerkers als fanatieke paardensportstudenten. Allemaal zijn ze op weg naar een beroep waarin ze hun passie kwijt kunnen.

Bekijk het complete opleidingenaanbod van het CITAVERDE MBO in Roermond.

Maak kennis met de MBO-Opleidingen:

NATUUR

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan is een hoveniersopleiding wat voor jou! Met dit diploma kun je zo aan de slag! Je leert niet alleen over aanplanting maar ook over machines, inkoop, ecologie, werktekeningen en omgaan met de klant. Voor een hovenier is geen dag hetzelfde. Voor de onderzoekende, nieuwsgierige student heeft CITAVERDE College Roermond de opleiding Green Life Sciences. Hier maak je in je eerste leerjaar kennis met verschillende werelden en kies je pas daarna je uitstroomrichting zoals Milieu-inspecteur, Procesoperator in de voeding of Natuurbeheerder.

AGRO

Bij CITAVERDE College vind je ook een eigen wagenpark van grote, agrarische machines. De loonwerkstudenten leren deze veilig in te zetten voor de grote klussen op het land.Techniek en innovatie is hun specialiteit!  

DIER

Bij de paardenopleidingen kom je al snel met veel nationaliteiten in aanraking. Nederlandse grooms en ruiters zijn bijvoorbeeld internationaal in trek. 

RETAIL

Wie Roermond zegt, zegt retail! Van over de grenzen komen er mensen naar Roermond om te shoppen en natuurlijk zijn er goede verkopers nodig. Is dat ook iets voor jou? Dan kun je je verkooptechnieken ontwikkelen bij de verkoopopleiding.

Omdat Roermond dichtbij de grenzen ligt, krijgen alle studenten het eerste jaar het vak Duits. Dat maakt jouw diploma nog waardevoller en jou inzetbaar in de Euregio!
Welke opleiding jij ook kiest, bij CITAVERDE College Roermond voel jij je thuis. Onze docenten bieden jou een plek waar je persoonlijk wordt geholpen het beste uit jezelf
te halen.

Van MBO niveau 1 tot MBO niveau 4: Bij CITAVERDE kan iedereen terecht! 

Ontdek alle MBO-opleidingen

Locatie Directeur: Ellen Laeven-Vrencken
Adjunct-directeur MBO: Charlotte Custers
Decaan: Roger Verstappen

Adres:
Jagerstraat 6
6042 KA Roermond
T: 0475 - 346 346
E: roermond@citaverde.nl
Video's meer
meer
Volg ons op social media
RETAIL Heb je een VMBO Leerwerktraject, Basis- of Kaderberoepsgerichte diploma of heb je een van de bovenstaande opleidingen niet gehaald? Kom dan bij ons een opleiding doen in de RETAIL en ga met een waardevol diploma de deur uit. Ook als je niet zeker weet wat je graag wil doen, neem dan contact met ons op. Wie Roermond zegt, zegt retail! Van over de grenzen komen er mensen naar Roermond om te shoppen en natuurlijk zijn er goede verkopers nodig. Is dat ook iets voor jou? Dan kun je je verkooptechnieken ontwikkelen bij de verkoopopleiding. Omdat Roermond dichtbij de grenzen ligt, krijgen alle studenten het eerste jaar het vak Duits. Dat maakt jouw diploma nog waardevoller en jou inzetbaar in de Euregio! Welke opleiding jij ook kiest, bij CITAVERDE College Roermond voel jij je thuis. Onze docenten bieden jou een plek waar je persoonlijk wordt geholpen het beste uit jezelf te halen. Van MBO niveau 1 tot MBO niveau 4: Bij CITAVERDE kan iedereen terecht! Meer informatie: stuur een mail naar Paul Wolters p.wolters@citaverde.nl https://www.citaverde.nl/mbo/opleidingen/verkoper/ https://www.citaverde.nl/mbo/locaties/roermond/
Inspiration van outspiration. Wat een prachtig woord.
Happy Valentines Day
Een prachtige en goed georganiseerde les van MBO studenten van het CITAVERDE College aan VMBO leerlingen paard. Een leerzame dag voor de VMBO leerlingen die naast het paardrijden ook informatie kregen over onder meer voeding en giftige planten voor paarden.
Bericht van MBO opleiding Paardensport en paardenhouderij. FENOMENAAL!!! Onze BBL student Lars Kersten wint de grote prijs; het 1.55 op de Winter Masters met zijn paard Dobbey. Van harte gefeliciteerd Lars. De titel "TALENT van het jaar" draag jij met verve uit!
FENOMENAAL!!! Onze BBL student Lars Kersten wint de grote prijs; het 1.55 op de Winter Masters met zijn paard Dobbey. Van harte gefeliciteerd Lars. De titel "TALENT van het jaar" draag jij met verve uit!
Een van onze MBO studenten heeft een mooi promotiefilmpje gemaakt dat we graag met jullie delen. De boodschap is duidelijk: meld je aan voor een van onze MBO opleidingen. Wil je weten welke opleidingen we allemaal hebben? Ga dan naar: https://www.citaverde.nl/mbo/locaties/roermond/