Afbeelding

MBO CITAVERDE COLLEGE ROERMOND

In de Keyport-regio in Midden-Limburg wordt hard gewerkt aan innovatie, ondernemerschap en aansluiting op de arbeidsmarkt. De economische groei ligt boven het landelijk gemiddelde door het grote retail-aanbod, maar ook de mooie natuurgebieden en recreatieparken trekken veel toeristen.

CITAVERDE College Roermond heeft al veel ondernemende studenten afgeleverd die hun steentje bijdragen aan die regionale ontwikkeling. Het is onze grootste MBOlocatie met de meest veelzijdige opleidingen. Daarom zie je verschillende soorten studenten rondlopen: zowel stoere hoveniers en loonwerkers als fanatieke recreatie- en paardensportstudenten. Allemaal zijn ze op weg naar een beroep waarin ze hun passie in kwijt kunnen.

Maak kennis met de MBO-Opleidingen:

NATUUR

Hou je van buiten werken? Dan is een hoveniersopleiding wat voor jou! Met dit diploma kun je zo aan de slag! Je leert niet alleen over aanplanting maar ook over machines, inkoop, werktekeningen en omgaan met de klant. Voor een hovenier is geen dag hetzelfde. Voor de onderzoekende, nieuwsgierige student heeft CITAVERDE College Roermond de opleiding Green Life Sciences. Hier maak je in je eerste leerjaar kennis met verschillende werelden en kies je pas daarna je uitstroomrichting zoals Milieu-inspecteur, Voedingstechnoloog of Natuurbeheerder.

Kijk op school niet raar op als je een groep sportievelingen voorbij ziet komen. Dat zijn onze recreatiestudenten! Wil jij ook leren over gastvrijheid, facility, sport en natuurbeheer in de recreatiebranche? Dan zit je hier op de goede plek.

DIER

Bij de opleiding Paardensport kom je al snel met veel nationaliteiten in aanraking. Nederlandse grooms en ruiters zijn bijvoorbeeld internationaal in trek. Ook liefhebbers van huisdieren kunnen bij CITAVERDE College Roermond terecht voor een opleiding. Als dierverzorger weet jij hoe je hen gezond en happy houdt! 

AGRO

Bij CITAVERDE College vind je ook een eigen wagenpark van grote, agrarische machines. De loonwerkstudenten leren deze in te zetten voor de grote klussen op het land.Techniek en innovatie is hun specialiteit!  

RETAIL

Wie Roermond zegt, zegt retail! Van over de grenzen komen er mensen naar Roermond om te shoppen en natuurlijk zijn er goede verkopers nodig. Is dat ook iets voor jou? Dan kun je je verkooptechnieken ontwikkelen bij de verkoopopleiding.

Welke opleiding jij ook kiest, bij CITAVERDE College voel jij je thuis. 

Ontdek alle MBO-opleidingen

Locatie Directeur: Frans Schatorjé
Adjunct-directeur MBO: Charlotte Custers
Decaan: Roger Verstappen

Adres:
Jagerstraat 6
6042 KA Roermond
T: 0475 - 346 346
E: roermond@citaverde.nl
Video's meer
meer
Volg ons op social media
Op zoek naar een MBO-opleiding? Maak kennis met CITAVERDE College Roermond! Bezoek onze MBO Open Dag op zondag 25 februari 2018 (10:00-13:00). Kom jij ook? Meld je hier aan: http://bit.ly/2xCNH4U
MBO Studenten leren VMBO leerlingen wat ruiterfitheid is Paarddag VMBO: studenten MBO leren VMBO leerlingen wat er allemaal bij paardrijden komt kijken. Een van de belangrijkste dingen is een fitte ruiter. Het onderdeel "ruiterfitheid" zorgt voor veel hilariteit.
Trots op onze eigen docent Peter Cox. Donderdag 1 februari 2018 zijn in CitySense Utrecht de winnaars van de Love Awards Publieksprijs bekendgemaakt en feestelijk gehuldigd. Onze docent dienstverlening & producten, Peter Cox, won de love awards publieksprijs 2018 in de categorie bruidsbloemen provincie Limburg.
MBO-VERKOPER—OVERAL WERK - een kijkje bij Daniels - Vlodrop Meld je snel aan bij ons MBO. Met KB zijn ook niveau 4 opleidingen mogelijk als je examencijfers goed zijn. NIEUWE OPLEIDING RETAIL BIJ HET CITAVERDE COLLEGE TE ROERMOND START IN 2018 Ben jij klantgericht, sociaal vaardig en flexibel? En vind je het leuk om in een winkel te staan? Dan is het beroep van verkoper wellicht iets voor jou. Om je diploma te halen moet je veel stage lopen, maar je krijgt ook theorieles. Je leert de Nederlands vaktaal, maar ook Engels om eventuele buitenlandse klanten te woord te staan. Rekenen is ook belangrijk omdat je met geld omgaat. Je leert de kassa's te bedienen. Je moet je verdiepen in het assortiment aan producten dat de zaak verkoopt, of dat nu etenswaren zijn, cadeau-artikelen, dierverzorgingsartikelen of andere goederen. Je werkt meestal samen met collega's en er is een leidinggevende die vertelt wat je moet doen. Klanten helpen, de winkel opruimen of spullen uit het magazijn halen. TOELATINGSEISEN MBO VERKOPER (NIVEAU 2) Heb jij interesse in deze opleiding op niveau 2? Dan dien jij te voldoen aan de juiste toelatingseisen. Je wordt toegelaten met een mavo of vmbo-diploma (minimaal leerweg BB, LEER-WERK-TRAJECT of KB). Ook voldoet een diploma van een Entreeopleiding / AKA niveau 1. Daarnaast moet je zorgen voor een positief instroomadvies van de school waar jij je diploma (of overgangsbewijs) hebt behaald. Meer interesse? Paul Wolters p.wolters@citaverde.nl
MBO-VERKOPER—OVERAL WERK NIEUWE OPLEIDING RETAIL BIJ HET CITAVERDE COLLEGE TE ROERMOND START IN 2018 Ben jij klantgericht, sociaal vaardig en flexibel? En vind je het leuk om in een winkel te staan? Dan is het beroep van verkoper wellicht iets voor jou. Om je diploma te halen moet je veel stage lopen, maar je krijgt ook theorieles. Je leert de Nederlands vaktaal, maar ook Engels om eventuele buitenlandse klanten te woord te staan. Rekenen is ook belangrijk omdat je met geld omgaat. Je leert de kassa's te bedienen. Je moet je verdiepen in het assortiment aan producten dat de zaak verkoopt, of dat nu etenswaren zijn, cadeau-artikelen, dierverzorgingsartikelen of andere goederen. Je werkt meestal samen met collega's en er is een leidinggevende die vertelt wat je moet doen. Klanten helpen, de winkel opruimen of spullen uit het magazijn halen. TOELATINGSEISEN MBO VERKOPER (NIVEAU 2) Heb jij interesse in deze opleiding op niveau 2? Dan dien jij te voldoen aan de juiste toelatingseisen. Je wordt toegelaten met een mavo of vmbo-diploma (minimaal leerweg BB, LEER-WERK-TRAJECT of KB). Ook voldoet een diploma van een Entreeopleiding / AKA niveau 1. Daarnaast moet je zorgen voor een positief instroomadvies van de school waar jij je diploma (of overgangsbewijs) hebt behaald. Meer interesse? Paul Wolters p.wolters@citaverde.nl https://vimeo.com/253775882 MBO opleiding RETAIL: Werken in de Winkel-Jan Linders This is "MBO opleiding RETAIL: Werken in de Winkel-Jan Linders" by Citaverde Roermond on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.
We zijn live! 🎉 Ga snel naar www.bazenvanhetmbo.nl en bekijk de eerste video's en blogs van onze Limburgse Bazen! 👍 #bazenvanhetmbo 📣 www.bazenvanhetmbo.nl
MBO’ers zijn BAZEN! Op 29 januari lanceren we met het Limburgse MBO een nieuwe online campagne waarin we jullie kennis laten maken met onze bazen. Stay tuned!
MBO (VAKBEKWAAM) MEDEWERKER RECREATIE CITAVERDE College Kom jij ook ons RECREATIETEAM versterken? Geef je dan snel op voor de opleiding vakbekwaam Medewerker RECREATIE (oude naam Sport, Recreatie & Toerisme) en ga naar: https://www.citaverde.nl/mbo/opleidingen/vakbekwaam-medewerker-natuur-water-en-recreatie/ voor meer informatie.
Zomaar een dag op het CITAVERDE College MBO - Er wordt hard gewerkt al is zo'n fotograaf natuurlijk een storende factor ;-)