Afbeelding

MBO CITAVERDE COLLEGE MAASTRICHT

De opleidingen van CITAVERDE College in Heerlen en Maastricht richten zich daarom op het leven in en om de stad, oftewel Urban Life. Iets voor jou? Bekijk alle opleidingen op het CITAVERDE MBO Maastricht, of bekijk de complete digitale opleidingsgids, of vraag de brochure aan. 

URBAN LIFE

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. In het Geusseltstadion vind je CITAVERDE College Maastricht. Een kleine MBO-locatie waar iedereen elkaar kent. Dat zorgt voor een fijne sfeer. 

DESIGN

Bij CITAVERDE College Maastricht vind je onze design-opleidingen en leer je over de nieuwste duurzame interieurconcepten. Je kunt de mooiste bloemwerken maken of verwerkt hout, steen of gerecycled materiaal tot meubilair of gebruiksvoorwerpen. De natuur vind je steeds meer terug in onze huiskamers!

Nieuwe schoollocatie vanaf september 2019

In verband met een aankomende verhuizing zal het adres van locatie Maastricht in de loop van dit schooljaar bekend worden gemaakt op deze pagina.

Locatie Directeur: Peter Claessen
Adjunct-directeur MBO: Simone Sauren
Decaan: Ronald Snippe

Adres:
Geusseltweg 45c
6225 XS Maastricht
T: 043 - 3629060
E: maastricht@citaverde.nl
Video's meer
meer
Volg ons op social media
De verhuizing van CITAVERDE College Maastricht is begonnen. Wil je ook na de verhuizing alles meekrijgen? Volg dan de pagina van CITAVERDE College Heerlen MBO. Citaverde College Heerlen MBO Nieuws over de MBO opleidingen van CITAVERDE College Heerlen.
Vandaag willen we het nieuwe auditorium op een feestelijke manier met onze studenten en collega's openen. We zien jullie graag om 10:30u!
Onze studenten zijn goed bezig: Ze organiseren op 30 juni aanstaande "Mud Monsters", een mud run voor baas én hond! Doe je mee? Meer info in de post hieronder.
Studenten opgelet! Dinsdag 28 mei staakt het OV en rijden er naar verwachting geen bussen en treinen.
Studenten Bloem, groen en styling ronden hun minor aan de opleiding Vormgeving - Architectuur en Interieur af. Deze opleiding is één van de opleidingen van de Maastricht Academy of Architecture. Vanuit het keuzedeel Doorstroom HBO hebben de studenten 10 weken elke woensdag gewerkt aan een zeer uitdagende opdracht. Onder leiding van twee docenten van de opleiding Architectuur en Interieur, hebben studenten nieuwe ervaringen opgedaan en ervaren wat de eisen binnen het hbo onderwijs zijn. Tijdens de eindpresentatie op 24 april werd door de docenten een eindbeoordeling gegeven. Eén van de studenten, Naomi Minten, had zelfs haar zinnen gezet op toelating tot de opleiding door haar deelname. En we mogen haar met het succes feliciteren! Docenten en studenten gaven aan dat dit traject zeer waardevol was en dat deze minor zeker de komende jaren een vervolg verdiend.
Work hard, play hard! Terwijl onze studenten twee weken meivakantie hadden, hebben onze medewerkers de eerste week nog hard gewerkt. Als afsluiter van deze week stond de jaarlijkse personeelsdag op de planning. Een zeer geslaagde dag, dankzij de organisatie van Freya Van Heugten en Aniek Verbruggen en de goede verzorging door Quatro Cinema/Quatro Bar & Bistro, Smaak & Vermaak Heerlen en Brood en Banketbakkerij Ivo Dreessen.
Afgelopen woensdag presenteerden de studenten van Bloem, groen en styling hun eindwerk, tijdens het evenement 'Work in Process'. In deze video zie je een korte impressie van het evenement en het werk van de studenten. Citaverde College Maastricht