Afbeelding

MBO CITAVERDE COLLEGE MAASTRICHT

De opleidingen van CITAVERDE College in Heerlen en Maastricht richten zich daarom op het leven in en om de stad, oftewel Urban Life. Iets voor jou? Bekijk alle opleidingen op het CITAVERDE MBO Maastricht, of bekijk de complete digitale opleidingsgids, of vraag de brochure aan. 

URBAN LIFE

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. In het Geusseltstadion vind je CITAVERDE College Maastricht. Een kleine MBO-locatie waar iedereen elkaar kent. Dat zorgt voor een fijne sfeer. 

DESIGN

Bij CITAVERDE College Maastricht vind je onze design-opleidingen en leer je over de nieuwste duurzame interieurconcepten. Je kunt de mooiste bloemwerken maken of verwerkt hout, steen of gerecycled materiaal tot meubilair of gebruiksvoorwerpen. De natuur vind je steeds meer terug in onze huiskamers!

Nieuwe schoollocatie vanaf september 2019

In verband met een aankomende verhuizing zal het adres van locatie Maastricht in de loop van dit schooljaar bekend worden gemaakt op deze pagina.

Locatie Directeur: Peter Claessen
Adjunct-directeur MBO: Simone Sauren
Decaan: Ronald Snippe

Adres:
Geusseltweg 45c
6225 XS Maastricht
T: 043 - 3629060
E: maastricht@citaverde.nl
Video's meer
meer
Volg ons op social media
We zijn het schooljaar goed begonnen met de Battle of the Flowers, een voorronde van de landelijke wedstrijd WorldSkills Netherlands. De opdracht: maak binnen 2 uur het innovatiefste bloemwerk met bijpassend moodboard. Gefeliciteerd Lotte, Liz, Naomi en Meijke! 🌸
Download vanaf nu de schoolgidsen voor alle informatie over het nieuwe schooljaar 👉 http://bit.ly/2O0MaeU! Bijvoorbeeld over de organisatie van het onderwijs, begeleiding, het schoolregelement, kosten, lestijden en schoolvakanties/vrije dagen.
Start jij na de vakantie met een MBO-opleiding bij CITAVERDE College? We hebben een aantal belangrijke zaken en tips voor je op een rijtje gezet: 👉 http://bit.ly/2m8106D
Masterclass duurzaamheid een succes! Op 26 juni jl. zijn de vakdocenten van de locaties Horst en Maastricht bij Bloemisterij Lemmens geweest voor een masterclass duurzaamheid. Marion Lemmens vertelde hoe zij duurzaam leeft en waar ze allemaal aan denkt. Ze inspireerde de docenten om mee te denken, waar je je assortiment koopt en hoe je ook je klanten ervan bewust maakt. Er komt heel veel bij duurzaamheid kijken als je erover nadenkt. Over de locaties heen wordt er gebrainstormd, wat we binnen dit thema kunnen, hoe we studenten meer bewust kunnen maken. #citaverdevoorhetleven
Bezoek ‘Green trade center’. Waterdrinker is het grootste groene inkoopcentrum van Europa. Na deze inspirerende rondleiding zijn we in onze hoofdstad de conceptstores en vooruitstrevende bloem en groen gerelateerde bedrijven gaan bezoeken. Mooi om te zien dat de producten van Waterdrinker direct verkocht worden in zaken als De Wildernis en Mooi Anders. Voorzien van heel veel inspiratie zijn we terug gereisd naar het zuiden van het land.
Studiereis naar Milaan wederom inspirerend voor leerlingen ‘Bloem & Styling’ Voor meer informatie: https://bit.ly/2IwLJG0
Inspirerende EXPO 2018 💐🍀💡🌼🛋✏️🌷
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Aanmelden voor een open dag bij CITAVERDE College Vul onderstaand formulier in
Verplicht veld
Open dag CITAVERDE College Ontdek of een van de opleidingen bij je past. Bezoek de open dag van CITAVERDE.
Bezoek de open dag van CITAVERDE