Afbeelding

MBO CITAVERDE COLLEGE MAASTRICHT

De opleidingen van CITAVERDE College in Heerlen en Maastricht richten zich daarom op het leven in en om de stad, oftewel Urban Life. Iets voor jou? Kijk eens in onze digitale opleidingsgids of vraag de studiegids aan. 

URBAN LIFE

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. In het Geusseltstadion vind je CITAVERDE College Maastricht. Een kleine MBO-locatie waar iedereen elkaar kent. Dat zorgt voor een fijne sfeer. Aan de voet van de nieuwe A2-tunnel met haar groene loper zit je kort op het leven in de moderne, groene stad.

DESIGN

Bij CITAVERDE College Maastricht vind je onze design-opleidingen en leer je over de nieuwste duurzame interieurconcepten. Je kunt de mooiste bloemwerken maken of verwerkt hout, steen of gerecycled materiaal tot meubilair of gebruiksvoorwerpen. De natuur vind je steeds meer terug in onze huiskamers!

FOOD

En ben je op het Foodtruck Festival geweest? Dan ben je zeker niet de enige. Binnen de stad is er steeds meer behoefte aan kennis van gezonde en lekkere voeding. Met onze opleiding op gebied van Food en Lifestyle heb jij die kennis om te adviseren over een healthy lifestyle.

RETAIL

Ga je shoppen in Limburg? Dan ga je al snel naar onze provinciehoofdstad Maastricht! Daarom hebben we voor de commerciële talenten de retail-opleidingen. Van dieren tot planten en van boeketten tot accessoires, jij weet het later allemaal te verkopen!

Locatie Directeur: Peter Claessen
Adjunct-directeur MBO: Carin L'Ami
Decaan: Ronald Snippe

Adres:
Geusseltweg 45c
6225 XS Maastricht
T: 043 - 3629060
E: maastricht@citaverde.nl
Video's meer
meer
Volg ons op social media
MBO Retail, Food of Design? Ontdek deze MBO-richtingen op de Open Dag van CITAVERDE College Maastricht op zondag 25 februari (10:00-13:00). Kom jij ook? Meld je hier aan: http://bit.ly/2xCNH4U
We zijn live! ๐ŸŽ‰ Ga snel naar www.bazenvanhetmbo.nl en bekijk de eerste video's en blogs van onze Limburgse Bazen! ๐Ÿ‘ #bazenvanhetmbo ๐Ÿ“ฃ www.bazenvanhetmbo.nl
MBOโ€™ers zijn BAZEN! Op 29 januari lanceren we met het Limburgse MBO een nieuwe online campagne waarin we jullie kennis laten maken met onze bazen. Stay tuned!
Trots op onze school!
Onlangs deden de leerlingen van de leerjaar 3 mee aan de voorronde van Skills Hero's. Na gedegen oefening mochten zij zich presenteren bij dit leerzame bloemenfeest. In maart mag een afgevaardiging naar de landelijke wedstrijd van Skills Hero's. Prachtige bloemen en kleuren mochten de leerlingen combineren tot een uitgebreid boeket, een schikking in schaal of vaas en een corsage. Na beoordeling van de jury kwamen de beste werkstukken in beeld en wachtte iedereen de uitslag met spanning af. Ook een publieksbeoordeling was onderdeel van deze wedstrijd. Gewonnen heeft Sharon Demmers. Zij gaat in maart naar de finale. Wordt vervolgd in maart!
Designers van de opleiding Bloem, groen & styling houden expositie t/m 24 oktober 2017. Zij exposeren zelf ontworpen speeltoestellen! Te bezoeken op: dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. SCHUNCK* Glaspaleis Bongerd 18, Heerlen (Toegang Gratis).
Leerlingen van de opleiding Bloem, groen & styling zijn op bedrijfsbezoek geweest bij Hendriks bloemen te Eijsden, waar mevrouw Smeets vertelde over hoe โ€˜t er aan toe gaat. De leerlingen hadden zelf ook vragen voor mevr. Smeets. Onder andere over welke vaardigheden een stagiaire moet beschikken, hoe lang het bedrijf al bestaat en waarom hun formule werkt. Kortom een leerzaam bedrijfsbezoek.