Afbeelding

MBO CITAVERDE COLLEGE MAASTRICHT

De opleidingen van CITAVERDE College in Heerlen en Maastricht richten zich daarom op het leven in en om de stad, oftewel Urban Life. Iets voor jou? Kijk eens in onze digitale opleidingsgids of vraag de studiegids aan. 

URBAN LIFE

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. In het Geusseltstadion vind je CITAVERDE College Maastricht. Een kleine MBO-locatie waar iedereen elkaar kent. Dat zorgt voor een fijne sfeer. Aan de voet van de nieuwe A2-tunnel met haar groene loper zit je kort op het leven in de moderne, groene stad.

DESIGN

Bij CITAVERDE College Maastricht vind je onze design-opleidingen en leer je over de nieuwste duurzame interieurconcepten. Je kunt de mooiste bloemwerken maken of verwerkt hout, steen of gerecycled materiaal tot meubilair of gebruiksvoorwerpen. De natuur vind je steeds meer terug in onze huiskamers!

FOOD

En ben je op het Foodtruck Festival geweest? Dan ben je zeker niet de enige. Binnen de stad is er steeds meer behoefte aan kennis van gezonde en lekkere voeding. Met onze opleiding op gebied van Food en Lifestyle heb jij die kennis om te adviseren over een healthy lifestyle.

RETAIL

Ga je shoppen in Limburg? Dan ga je al snel naar onze provinciehoofdstad Maastricht! Daarom hebben we voor de commerciële talenten de retail-opleidingen. Van dieren tot planten en van boeketten tot accessoires, jij weet het later allemaal te verkopen!

Locatie Directeur: Peter Claessen
Adjunct-directeur MBO: Carin L'Ami
Decaan: Ronald Snippe

Adres:
Geusseltweg 45c
6225 XS Maastricht
T: 043 - 3629060
E: maastricht@citaverde.nl
Video's meer
meer
Volg ons op social media
Bezoek ‘Green trade center’. Waterdrinker is het grootste groene inkoopcentrum van Europa. Na deze inspirerende rondleiding zijn we in onze hoofdstad de conceptstores en vooruitstrevende bloem en groen gerelateerde bedrijven gaan bezoeken. Mooi om te zien dat de producten van Waterdrinker direct verkocht worden in zaken als De Wildernis en Mooi Anders. Voorzien van heel veel inspiratie zijn we terug gereisd naar het zuiden van het land.
Studiereis naar Milaan wederom inspirerend voor leerlingen ‘Bloem & Styling’ Voor meer informatie: https://bit.ly/2IwLJG0
Inspirerende EXPO 2018 💐🍀💡🌼🛋✏️🌷
Laat je ook dit jaar weer inspireren en kom naar onze jaarlijkse “CITAVERDE Expositie 2018”! Deze vindt plaats op woensdag 25 April 2018 vanaf 19:00 – 21:00 uur en op donderdag 26 April vanaf 10:00 – 14:00 uur op locatie Maastricht (Geusseltweg 45C). De expositie met diverse (eind)werken van leerlingen omvat, zoals ieder jaar “mijn winkel is top” opdracht, waarin de leerlingen van de opleiding “Bloem en Design” hun eigen winkelconcept presenteren. Ook zullen er examen werkstukken te zien zijn van de “Interieur en Vormgeving” leerlingen. Tevens zullen de tweedejaars leerlingen van de opleiding “Bloem, groen & styling” hun keuzedeel “trends en bloemwerk” opdracht presenteren en een schoolopdracht waarin een buitenobject gemaakt is, en natuurlijk nog veel meer! Wij hopen je van harte welkom te heten!
Deze topper uit Limburg is net van start! 🌷🏆🍀👍🏼 Wordt ze Nederlands kampioen? #stf18 #skillsheros #thepowerofskills #finale #NK #Groen #Bloem #Design #Bloemwerk
MBO Retail, Food of Design? Ontdek deze MBO-richtingen op de Open Dag van CITAVERDE College Maastricht op zondag 25 februari (10:00-13:00). Kom jij ook? Meld je hier aan: http://bit.ly/2xCNH4U
We zijn live! 🎉 Ga snel naar www.bazenvanhetmbo.nl en bekijk de eerste video's en blogs van onze Limburgse Bazen! 👍 #bazenvanhetmbo 📣 www.bazenvanhetmbo.nl