MBO CITAVERDE COLLEGE HEERLEN

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. De MBO-opleidingen van CITAVERDE College Heerlen richten zich op leven in én om de stad, oftewel: Urban Life! Iets voor jou? Kijk dan eens in onze digitale opleidingsgids of vraag de studiegids aan. 

URBAN LIFE

Als je bij CITAVERDE College Heerlen rondloopt, kun je het niet missen: hier zitten de dierenliefhebbers, verkopers en de urban landscapers! Hier kan iedereen op zijn eigen niveau excelleren.

In Heerlen is het publiek groen sterk in ontwikkeling. Tuinen, parken maar ook balkons en gevels worden aangekleed met groen. Als je graag natuur om je heen hebt en niet vies bent van een beetje modder aan je handen, dan hoor jij thuis bij de hoveniersopleidingen. Met dit diploma kun jij zo aan de slag, want er zijn veel vakmensen nodig om het groen in en rond de stad aan te leggen én te onderhouden.

We worden blij van groen om ons heen en ook van huisdieren. In de dierenverblijven van CITAVERDE College Heerlen vind je poezen, konijnen, geiten, schapen, vogels, maar ook vissen en slangen. Hier leren de dierenverzorgers en dierenartsassistenten hoe je ze het beste kunt verzorgen en behandelen. Als het jou leuk lijkt om alles over dieren, maar ook omgaan met hun baasjes te leren, dan zijn de dieropleidingen echt iets voor jou! In Zuid-Limburg vind je veel tuincentra, dierenwinkels en bloemenwinkels. Lijkt het jou leuk om daar te werken? Dan kun je je verkooptechnieken ontwikkelen bij de verkoopopleiding.

 Investeer in jouw toekomst en kies de opleiding die bij jou past. 

Locatie Directeur: Peter Claessen
Adjunct-directeur MBO: Carin L'Ami
Decaan: Etiënne Beckers

Adres:
Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
T: 045 - 570 08 88
E: heerlen@citaverde.nl
Video's meer
meer
Volg ons op social media
Ontdek het MBO van CITAVERDE College Heerlen tijdens de Open Dag op zondag 25 februari (10:00-13:00). Kom jij ook? Meld je hier aan: http://bit.ly/2xCNH4U
We zijn live! 🎉 Ga snel naar www.bazenvanhetmbo.nl en bekijk de eerste video's en blogs van onze Limburgse Bazen! 👍 #bazenvanhetmbo 📣 www.bazenvanhetmbo.nl
MBO’ers zijn BAZEN! Op 29 januari lanceren we met het Limburgse MBO een nieuwe online campagne waarin we jullie kennis laten maken met onze bazen. Stay tuned!
Vanavond (11 januari 2018) was er een brandalarm bij het CITAVERDE College in Heerlen. Er is echter GEEN brand geweest. Loos alarm dus! Gelukkig maar. Helaas gaan nu berichten over facebook dat er wel brand zou zijn geweest. En dat de school tot 17 januari gesloten zou zijn. Dat is geen bericht van CITAVERDE en dat is ook niet juist. Morgenvroeg is de school gewoon open.
Trots op onze school!
Binnenkort is het weer zover: de Kerst-Inn bij CITAVERDE College Heerlen! Georganiseerd door de laatstejaars MBO leerlingen ‘Manager Recreatiedieren’ in samenwerking met de VMBO leerlingen. Het belooft weer een gezellige middag te worden. Van warme dranken en lekkernijen tot stands waar van alles wordt verteld over verschillende diersoorten en kerst bloemwerk te koop is. Iedereen is van harte welkom om de kerstsfeer bij CITAVERDE College Heerlen te proeven, dus mis het niet! Meer informatie: http://bit.ly/2AzS54l
Lees deze leuke blog over onze plantenkas! 🌿🍀🌵 #plantenkas #opendag #komkijken #komindekas
Gezellig druk vandaag bij het DBC in Born in het kader van Dierendag! 🐶🐱🐰 Leerlingen van de MBO opleiding Dierverzorging geven voorlichting. #CITAVERDEvoorhetleven