MBO CITAVERDE COLLEGE HEERLEN

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. De MBO-opleidingen van CITAVERDE College Heerlen richten zich op leven in én om de stad, oftewel: Urban Life! Iets voor jou? Kijk dan eens in onze digitale opleidingsgids of vraag de brochure aan. 

Bekijk de opleidingen op CITAVERDE MBO Heerlen

URBAN LIFE

Als je bij CITAVERDE College Heerlen rondloopt, kun je het niet missen: hier zitten de dierenliefhebbers, de food & lifestyle coaches en de urban landscapers! Ook hier kan iedereen op zijn eigen niveau excelleren.

In Heerlen is het publiek groen sterk in ontwikkeling. Tuinen, parken maar ook balkons en gevels worden aangekleed met groen. Als je graag natuur om je heen hebt en niet vies bent van een beetje modder aan je handen, dan hoor jij thuis bij de natuur en hoveniersopleidingen. Met dit diploma kun jij zo aan de slag, want er zijn veel vakmensen nodig om het groen in en rond de stad aan te leggen én te onderhouden.

De natuur vind je steeds meer terug in onze huiskamers! Daarom zijn ook onze design-opleidingen gericht op groen. Ben jij ook gek op bloemen? Dan is dit vast iets voor jou want je leert er over de nieuwste, duurzame interieurconcepten. Zo kun je de mooiste bloemwerken maken of je verwerkt hout, steen of gerecycled materiaal tot meubilair of gebruiksvoorwerpen.

We worden blij van groen om ons heen en ook van huisdieren. In de dierenverblijven van CITAVERDE College Heerlen vind je poezen, konijnen, geiten, schapen, vogels, maar ook vissen en slangen. Hier leer je hoe je ze het beste kunt verzorgen en behandelen. Als het jou leuk lijkt om alles over dieren, maar ook omgaan met hun baasjes te leren, dan is een dieren opleiding echt iets voor jou! Kies bijvoorbeeld voor de paraveterinair opleiding, of de opleiding tot dierenverzorger.

Ben jij geïnteresseerd in voeding en laatst nog op een foodtruckfestival geweest? Dan ben je zeker niet de enige. Juist nu meer mensen in een stadse omgeving leven, is er veel behoefte aan kennis van gezonde en lekkere voeding. Bij onze opleiding op gebied van voeding en voorlichting leer jij die kennis om te kunnen adviseren over een healthy lifestyle.

Investeer in jouw toekomst en kies de opleiding die bij jou past. MBO niveau 1 tot MBO niveau 4: elk niveau kan terecht op CITAVERDE College Heerlen.

Lees meer
Locatie Directeur: Lara Klaassen
Adjunct-directeur MBO: Simone Sauren
Decaan: EtiΓ«nne Beckers

Adres:
Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
T: 045 - 570 08 88
E: heerlen@citaverde.nl
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Leerlingen van het VMBO hebben kennis gemaakt met ons MBO. Zij kregen workshops van studenten die de opleiding al doen. Op de foto’s zien jullie de workshop van Bloem, groen & styling. Heb jij ook groene vingers en passie voor styling? Kom dan zeker ook kijken op onze Open Dag: https://www.facebook.com/events/1066293983723944/
Studenten van Bloem, groen & styling doen mee aan de landelijke Ontwerpwedstrijd Cor Unum. Hun werken zijn vorige week afgeleverd en vanaf morgen te zien bij @corunumceramics in Den Bosch. Wil jij ook een opleiding die je dit soort kansen biedt? Kom dan kijken naar Bloem, groen en styling tijdens de Open Dag op 6 februari: https://www.facebook.com/events/1066293983723944/
Smile 😁! Vandaag hebben onze studenten van Paraveterinair een les in gebitsreiniging gevolgd. Alle deelnemende honden hebben weer schone, frisse tanden.
Ken je iemand die een prachtige winkel zou kunnen stylen? (🀫wijs diegene dan op onze Open Dag van 6 februari!) Studenten van Bloem, groen en styling gingen aan de slag in de praktijk. De studenten van leerjaar 1 op locatie aan het presenteren en etaleren in een winkel. πŸ’We zijn ook zeer dankbaar voor de betrokkenheid en goede voorbereiding van Bonaparte-Kerkrade, waardoor onze studenten de unieke kans hebben gehad om deze opdracht in een praktijksituatie te kunnen uitvoeren.
π—‘π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² π—¬π—Όπ˜‚π—§π˜‚π—―π—²-π˜€π—²π—Ώπ—Άπ—²! πŸŽ₯ In onze nieuwe YouTube-serie 'Meekijken bij ...' lopen we iedere aflevering een dag mee met studenten van onze verschillende opleidingen. πŸ‘€ In de eerste aflevering kijken we mee bij Dionne. Zij volgt de opleiding dierverzorging op Citaverde College Heerlen MBO: https://youtu.be/wjd6XfeT_9o Iedere twee weken op donderdag om 16.00 is een nieuwe aflevering te zien op ons YouTube-kanaal! πŸ“Ί Meekijken bij de opleiding Dierverzorging | #1 Dionne studeert de opleiding dierverzorging bij CITAVERDE College, waarbij ze één keer in de week praktijkles krijgt op de Daalhoeve in Maastricht. In deze v...
Fijne feestdagen allemaal en tot in het nieuwe jaar! πŸŽ„
De studenten van Bloem,groen & styling brengen kerstsfeer bij Kasteel Hoensbroek. Zoals je in de video kunt zien hebben ze niet alleen mooi werk geleverd, maar ook veel plezier gehad. We wensen iedereen een fijne kerst!οΏΌ
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Aanmelden voor een MBO open dag bij CITAVERDE College Vul onderstaand formulier in
Verplicht veld
Open dag CITAVERDE College Ontdek of een van de opleidingen bij je past. Bezoek de open dag van CITAVERDE.
Bezoek de open dag van CITAVERDE