MBO CITAVERDE COLLEGE HEERLEN

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. De MBO-opleidingen van CITAVERDE College Heerlen richten zich op leven in én om de stad, oftewel: Urban Life! Iets voor jou? Kijk dan eens in onze digitale opleidingsgids of vraag de brochure aan. 

Bekijk de opleidingen op CITAVERDE MBO Heerlen

URBAN LIFE

Als je bij CITAVERDE College Heerlen rondloopt, kun je het niet missen: hier zitten de dierenliefhebbers, de food & lifestyle coaches en de urban landscapers! Ook hier kan iedereen op zijn eigen niveau excelleren.

In Heerlen is het publiek groen sterk in ontwikkeling. Tuinen, parken maar ook balkons en gevels worden aangekleed met groen. Als je graag natuur om je heen hebt en niet vies bent van een beetje modder aan je handen, dan hoor jij thuis bij de natuur en hoveniersopleidingen. Met dit diploma kun jij zo aan de slag, want er zijn veel vakmensen nodig om het groen in en rond de stad aan te leggen én te onderhouden.

We worden blij van groen om ons heen en ook van huisdieren. In de dierenverblijven van CITAVERDE College Heerlen vind je poezen, konijnen, geiten, schapen, vogels, maar ook vissen en slangen. Hier leer je hoe je ze het beste kunt verzorgen en behandelen. Als het jou leuk lijkt om alles over dieren, maar ook omgaan met hun baasjes te leren, dan is een dieren opleiding echt iets voor jou! Kies bijvoorbeeld voor de paraveterinair opleiding, of de opleiding tot dierenverzorger.

Ben jij geïnteresseerd in voeding en laatst nog op een foodtruckfestival geweest? Dan ben je zeker niet de enige. Juist nu meer mensen in een stadse omgeving leven, is er veel behoefte aan kennis van gezonde en lekkere voeding. Bij onze opleiding op gebied van voeding en voorlichting leer jij die kennis om te kunnen adviseren over een
healthy lifestyle.

Investeer in jouw toekomst en kies de opleiding die bij jou past. MBO niveau 1 tot MBO niveau 4: elk niveau kan terecht op CITAVERDE college Horst.

Lees meer
Locatie Directeur: Lara Klaassen
Adjunct-directeur MBO: Simone Sauren
Decaan: Etiënne Beckers

Adres:
Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
T: 045 - 570 08 88
E: heerlen@citaverde.nl
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
We zoeken voor ons MBO een LC-Onderwijscoördinator (0,5-1 FTE). Reageren kan tot 15-11. Vacature LC Onderwijscoördinator | CITAVERDE Vacature: CITAVERDE College zoekt een LC-onderwijscoördinator in Heerlen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Een sfeerimpressie van onze MBO Open Dag van vorig weekend. Nieuwsgierig geworden? Kom dan in februari kijken bij onze volgende Open Dag!
Onze collega’s Florence Keulen en Danielle De La Haije waren op de IFTF in Aalsmeer en zijn naar huis gekomen met veel inspiratie voor onze studenten en collega’s.
Oud student Mirthe Meijers heeft het tot de top 3 geschopt van de landelijke Paraveterinair Award. Deze Award zorgt ervoor dat het belangrijke en veelomvattende vak van paraveterinair onder de aandacht wordt gebracht. Hoewel ze niet heeft gewonnen, willen wij als CITAVERDE College haar feliciteren met deze bijzondere presentatie! De praktijk waar ze werkt, Bie Bijen Dierenartsen, werd winnaar van de DAP Award. Volgens de jury onderscheidt de praktijk zich met een eigen concept, met als doel een vertrouwde en rustige omgeving te creëren voor eigenaar en huisdier. En daar draagt Mirthe vast een steentje aan bij.
Het was een geslaagde Open Dag voor ons VMBO. Iedereen die interesse heeft in onze MBO opleidingen zien we graag morgen vanaf 10:30!
Locatie Heerlen is klaar voor de Open Dagen dit weekend. De docenten hebben eigenhandig, onder leiding van chef Stahlmann, lekkernijen voor jullie gemaakt.
Wederom een geslaagde gastles voor onze tweedejaars van ‘Voeding & voorlichting’. Jong Leren Eten Limburg gaf instructie over hoe studenten de door hun ontwikkelde smaaklessen kunnen geven.