MBO CITAVERDE COLLEGE HEERLEN

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, vol met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. De MBO-opleidingen van CITAVERDE College Heerlen richten zich op leven in én om de stad, oftewel: Urban Life! Iets voor jou? Kijk dan eens in onze digitale opleidingsgids of vraag de brochure aan. 

Bekijk de opleidingen op CITAVERDE MBO Heerlen

URBAN LIFE

Als je bij CITAVERDE College Heerlen rondloopt, kun je het niet missen: hier zitten de dierenliefhebbers, de food & lifestyle coaches en de urban landscapers! Ook hier kan iedereen op zijn eigen niveau excelleren.

In Heerlen is het publiek groen sterk in ontwikkeling. Tuinen, parken maar ook balkons en gevels worden aangekleed met groen. Als je graag natuur om je heen hebt en niet vies bent van een beetje modder aan je handen, dan hoor jij thuis bij de natuur en hoveniersopleidingen. Met dit diploma kun jij zo aan de slag, want er zijn veel vakmensen nodig om het groen in en rond de stad aan te leggen én te onderhouden.

De natuur vind je steeds meer terug in onze huiskamers! Daarom zijn ook onze design-opleidingen gericht op groen. Ben jij ook gek op bloemen? Dan is dit vast iets voor jou want je leert er over de nieuwste, duurzame interieurconcepten. Zo kun je de mooiste bloemwerken maken of je verwerkt hout, steen of gerecycled materiaal tot meubilair of gebruiksvoorwerpen.

We worden blij van groen om ons heen en ook van huisdieren. In de dierenverblijven van CITAVERDE College Heerlen vind je poezen, konijnen, geiten, schapen, vogels, maar ook vissen en slangen. Hier leer je hoe je ze het beste kunt verzorgen en behandelen. Als het jou leuk lijkt om alles over dieren, maar ook omgaan met hun baasjes te leren, dan is een dieren opleiding echt iets voor jou! Kies bijvoorbeeld voor de paraveterinair opleiding, of de opleiding tot dierenverzorger.

Ben jij geïnteresseerd in voeding en laatst nog op een foodtruckfestival geweest? Dan ben je zeker niet de enige. Juist nu meer mensen in een stadse omgeving leven, is er veel behoefte aan kennis van gezonde en lekkere voeding. Bij onze opleiding op gebied van voeding en voorlichting leer jij die kennis om te kunnen adviseren over een healthy lifestyle.

Investeer in jouw toekomst en kies de opleiding die bij jou past. MBO niveau 1 tot MBO niveau 4: elk niveau kan terecht op CITAVERDE College Heerlen.

Lees meer
Locatie Directeur: Marij Dings
Adjunct-directeur MBO: Simone Sauren
Decaan: Etiรซnne Beckers

Adres:
Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
T: 045 - 570 08 88
E: heerlen@citaverde.nl
Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
De Paraveterinair-klas HE43DP heeft een BHV-training gevolgd, gegeven door Thei Speetjens van E M S Born. Ze hebben les gekregen in humane EHBO, levensreddend handelen, het gebruiken van een AED en een brandoefening in een gesimuleerde praktijkruimte waar een kat werd geopereerd.
Wat een ervaring! Robin en Sayeda lopen stage in Sri Lanka om te werken met olifanten. Wil je de stage van Robin Hoegen en Sayeda volgen? Gelukkig doen zij live verslag vanaf hun reis! Kijk mee via de onderstaande links: Robin: https://www.polarsteps.com/Robโ€ฆ/2810874-internship-sri-lanka Sayeda: https://www.polarsteps.com/SayedaErcicia/2811128-sri-lanka
๐Ÿ˜ข Ons medeleven gaat uit naar iedereen die betrokken is bij de brand op Manege Passart in Heerlen. Wij wensen iedereen sterkte met dit grote verlies. We helpen graag mee bij het inzamelen van alle mogelijke hulpmiddelen die vernietigd zijn, zoals halsters, dekens, dekjes, poetsspullen en andere paardenspullen. Dus heb jij spullen die nog goed bruikbaar zijn? Je donatie wordt enorm gewaardeerd! Spullen mogen afgegeven worden bij de receptie van CITAVERDE Heerlen (Heldevierlaan 12), wij zorgen dat deze spullen worden afgegeven bij de manege. Geld doneren kan ook via: https://www.doneeractie.nl/manege-passart/-41612?fbclid=IwAR3Ja9uwWKz5xuw-b6AV2383MqeEIg0BQlgTF1D7rdf9KPlilkWQOK5Fb_A Manege Passart | Doneeractie.nl Manege Passart
Ben jij bijna 18? En doe je een voltijd MBO-opleiding? Dan heb je straks recht op studiefinanciering. Dat is sowieso een basisbeurs en het studentenreisproduct. En misschien heb je ook recht op een aanvullende beurs. Laat straks geen geld liggen en check nu alvast duo.nl/bijna18. Je leest daar alles over studiefinanciering en hoe je het aanvraagt.
Zien we jou straks op de MBO Open Dag? Je zult er vanalles horen over onze MBO-opleidingen: ๐Ÿ‘‰ Voeding en voorlichting ๐Ÿ‘‰ Bloem, groen en styling ๐Ÿ‘‰ Dierverzorging ๐Ÿ‘‰ Dierenartsassistent Paraveterinair ๐Ÿ‘‰ Hovenier Meld je aan op: https://www.citaverde.nl/mbo/open-dag-mbo/ Bezoek de MBO open dag | CITAVERDE Op donderdag 6 februari van 17:30 tot 20:30 uur vindt de MBO open dag plaats op de locaties Heerlen, Horst en Roermond. Meer informatie op Citaverde.nl >
De nieuwste trends zijn opgehaald door onze studenten, om met jullie te delen tijdens onze Open Dag morgen. Kom je ook kijken? Op de fotoโ€™s bezoeken onze studenten van Bloem,groen & styling de IPM in Essen.
โœ”๏ธ Bezoek onze MBO open dag op donderdag 6 februari tussen 17:30u en 20:30u. ๐Ÿ“ Meld je vandaag nog aan op https://www.citaverde.nl/mbo/open-dag-mbo/ Open Dag MBO CITAVERDE
Kijk en luister morgenavond ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ.๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—Ÿ๐—œ๐—ฉ๐—˜ naar de lezing van ๐—”๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐˜€๐˜๐—บ๐—ฎ op het Facebookkanaal van CITAVERDE College. ๐ŸŽฅ De inspirerende boswachter deelt zijn kennis over duurzaamheid in de lezing '๐—ฆ๐—น๐—ถ๐—บ๐—บ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ'. Daarnaast neemt Arjan je mee naar 'buiten'. Er zijn veel uitdagingen voor de toekomst. Voor veel vragen zijn er oplossingen en inspiratie te vinden in de natuur. ๐Ÿƒ Arjan Postma is een buitenmens en koos voor een bestaan als boswachter. Hij legde de nadruk op kennis delen en educatie. Veel mensen zullen hem kennen van zijn boeken en vooral van televisie waar hij als expert aan tafel schuift bij talkshows en waar hij een eigen reeks maakte voor DWDD; 'De natuur draait door'.
Het is vandaag de dag van de privacy. Wist je dat een hacker op afstand toegang kan krijgen tot jouw webcam? ๐Ÿ•ต๏ธ Daarom hebben wij deze webcamcover laten maken. Stuur ons je adres in een persoonlijk bericht en we sturen je deze webcamcover gratis toe! ๐Ÿ“จ