Bedankt voor je aanvraag! 

Je krijgt een bevestiging per e-mail. We sturen onze brochure snel naar je toe. 

 

Volg ons op social media Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
πŸ’‘πŸ…πŸŒ± De tuinbouw in 2030 De tuinbouw in 2030
Samen zijn we 1 + 1 = 3 πŸ€πŸŒ±πŸ˜„
Retailopleidingen MBO: wat is er de afgelopen week toch weer hard gewerkt door onze RETAIL studenten. Oefenen voor de Proeven op verschillende plaatsen bij verschillende bedrijven met onder meer vandaag weer fantastische resultaten toen het β€˜ echte’ werk gedaan moest worden. Complimenten!
Proeven van Bekwaamheid Retail 2.2 Ook de studenten van de Retail 2.2 hebben vandaag mooie prestaties laten zien. Geweldig gedaan. Trots!
Afgelopen week hebben onze geslaagde studenten hun diploma in ontvangst mogen nemen. Het waren, zowel in Maastricht als in Heerlen, mooie momenten met leuke anekdotes. Veel studenten hebben al een baan weten te bemachtigen of zijn ingeschreven voor een vervolgstudie. We wensen iedereen veel succes met de volgende stap!
Tweedejaars studenten Voeding & voorlichting hebben een info-ochtend gevolgd bij de opleiding Healthy Living van de HAS in Venlo. Na een introductie over de opleiding en een rondleiding door de school hebben de studenten in groepjes aan een opdracht gewerkt over het stimuleren van een gezonde levensstijl op scholen.