Afbeelding

Meld je aan voor het MBO van CITAVERDE College

Aanmelden volgend schooljaar

Digitaal aanmelden

Het makkelijkst is om je digitaal in te schrijven. Jouw gegevens komen dan direct bij ons binnen, zonder dat je iets hoeft op te sturen of te uploaden. Lees onderstaande instructie en ga dan naar het digitale inschrijfformulier. 

Om jouw gegevens up-to-date te houden, moet je in het invulformulier het vinkje laten staan bij: ‘Ja, DUO mag wijzigingen in mijn gegevens doorsturen naar CITAVERDE College’. DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs en is dé organisatie die in Nederland van alles regelt rondom jouw aanmelding en eventuele studiefinanciering. 

Voor digitaal aanmelden moet je de volgende gegevens bij de hand hebben:

  • DigiD, hiermee laad je je gegevens in en hoef je minder zelf in te vullen. Je DigiD is niet verplicht, maar het is wel handiger voor je;
  • Burgerservicenummer (BSN). Heb je geen BSN? Mail dan naar onze studentenadministratie via studentenadmin@citaverde.nl
  • Gegevens van de school waar je het laatst op hebt gezeten en de opleiding die je daar gevolgd hebt;
  • Je e-mailadres. Heb je die niet? Meld je dan per post aan.

Per post aanmelden

Aanmelden per post kan via het inschrijfformulier 2018-2019.  Het ingevulde formulier stuur je per post naar ons toe; postbus 569, 6040 AN Roermond. Zorg ervoor dat het voor 1 april 2018 binnen is.

Na je inschrijving

Wanneer je inschrijving voor een van onze MBO-opleidingen goed bij ons is binnengekomen, ontvang je een bevestiging van CITAVERDE. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek, waarin de tijd en locatie vermeld staan.  Lees voor meer informatie de intake procedure

Aanmelden huidig schooljaar

Wil jij je graag instromen?  Aanmelden per post kan via het inschrijfformulier 2017-2018. Het ingevulde formulier je per post naar ons toe; postbus 569, 6040 AN Roermond. 

Heb je vragen?

Neem dan contact op met de locatie van je keuze of stel je vraag via studentenadmin@citaverde.nl