Over MBO

Leren met veel praktijk!

Op het CITAVERDE College maken we onderwijs zo leuk en leerzaam mogelijk voor je. Je werkt vanuit praktijksituaties en volgt onderwijs dat op jou persoonlijk is toegesneden. Je doet praktijkervaring op in Nederland en/of in het buitenland! De weg naar je diploma is een ontdekkingsreis, jouw ontwikkeling staat centraal. Zodat jij straks startklaar bent voor de toekomst!   

Onze MBO-opleidingen

Op CITAVERDE College speelt groen de hoofdrol. Zo bieden we agrarische en dieren opleidingen aan, maar ook opleidingen op het gebied van design, food, natuur en retail. Je kunt zowel voltijd opleidingen als deeltijd opleidingen volgen bij CITAVERDE College. Verder hebben we kopopleidingen (niveau 4 in 1 jaar) en entree opleidingen (MBO zonder middelbare school diploma). Maak kennis met onze opleidingen in de digitale opleidingengids of vraag een brochure aan.

Onze MBO-scholen

CITAVERDE College heeft MBO-scholen in Heerlen, Roermond en Horst. Wil weten waar onze scholen liggen welke opleidingen je daar kunt volgen? Bekijk dan de MBO-locaties

Onderwijs voor Volwassenen: Bedrijfsopleidingen

CITAVERDE College biedt ook MBO-opleidingen en cursussen voor volwassenen aan. Kijk voor meer informatie bij Bedrijfsopleidingen

Lees meer
Afbeelding
Echte verhalen Van ouders, onze studenten & beroepsprofessionals
Afbeelding

Méér dan vakkennis

Een diploma behalen is méér dan dingen kennen en kunnen. Bij CITAVERDE College vinden we het niet alleen belangrijk dat je de juiste vakkennis opdoet. We bieden opleidingen aan op niveau 1, niveau 2, niveau 3 én niveau 4. Daarnaast bieden we ook verschillende MBO bedrijfsopleidingen aan en kun je kiezen uit zowel BOL als BBL opleidingen.Ongeacht het niveau: de studenten die bij ons hun diploma halen zijn doorgaans aanpakkers met een gezonde en groene kijk op het leven. CITAVERDE College helpt jou om de juiste kwaliteiten en een ondernemende beroepshouding te ontwikkelen. Dat gaat goed van pas komen in ieder werkveld waar jij in terecht komt!

Als jij straks de arbeidsmarkt op gaat, val je op door je houding en gedrag. Je bent communicatief sterk en je kunt goed samenwerken. Ook heb je verstand van voor een bedrijf belangrijke thema’s als duurzaamheid en innovatieve technieken. En natuurlijk ben jij een aanpakker die open staat voor wat er zich afspeelt binnen het bedrijf, actief meedenkt om processen te verbeteren, kortom: je bent ondernemend. We noemen dat ons ‘CITAVERDE DNA’ en dat geven wij aan jou. Tijdens je opleiding bij CITAVERDE College ga jij je talenten ontwikkelen, leren door te doen en je eigen route kiezen. Uiteraard gaan onze docenten je helpen om zo ver te komen! 

Lees meer
Type opleidingen Van voltijd tot werken en leren in deeltijd / brancheopleidingen
Voltijd Opleidingen
Bekijk onze 30 voltijd (BOL) opleidingen
Bekijk BOL-opleidingen
Deeltijd Opleidingen
Bekijk onze 27 deeltijd (BBL) opleidingen
Bekijk BBL-opleidingen
MBO locaties Bekijk hieronder onze locaties door heel Limburg