Filter Verfijn de resultaten
Thema
Leerweg
Opleidingsniveau
Locatie

MBO Maastricht

Studeren in de bruisende stad Maastricht, maar toch op een kleinschalige school waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat? En waar iedereen elkaar kent? En waar je studeert in een super relaxte sfeer? De opleidingen in Maastricht van het CITAVERDE College richten zich op het leven in en om de stad. Hierbij kun je denken aan groen opleidingen in diverse niveaus.

Iets voor jou? Bekijk onderstaand de MBO opleidingen in Maastricht van CITAVERDE.

Je zoekopdracht heeft niets opgeleverd. Gebruik de zoekbalk en filters hiernaast om beschikbare opleidingen te vinden.

MBO Maastricht opleidingen

Bij het CITAVERDE College in Maastricht vind je onder andere design-opleidingen. Hier leer je meer over de nieuwste duurzame interieurconcepten. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de mooiste bloemwerken kunt maken en hoe je hout verwerkt tot meubilair of gebruiksvoorwerpen. Zo komt de natuur steeds meer terug in onze woonomgeving!

Of trekt de food-branche jou meer aan? Tegenwoordig is er steeds meer behoefte aan kennis over gezonde én lekkere voeding. Door een opleiding in deze richting te volgen, heb jij de juiste kennis in huis om mensen te adviseren over een gezonde levensstijl.

Ga je graag shoppen? Dan is de kans groot dat je al vaker de commerciële stad Maastricht hebt bezocht. Voor de commerciële talenten bieden wij retail-opleidingen aan. Zo weet jij later als geen ander de boel te verkopen! Of het nu om boeketten of accessoires gaat, het gaat je lukken. Kortom: voor iets in de richting van MBO maastricht, zit je bij het CITAVERDE College altijd goed!

Er zijn verschillende niveau's te volgen bij het CITAVERDE College in Maastricht en als je een niveau 4 opleiding afrond, dan kun je zelfs van MBO naar HBO als je dit graag wilt.

Het CITAVERDE College

Zuid-Limburg is het mooiste plekje van Nederland. Het zit vol met stedelijke gebieden, die beetje bij beetje steeds groener en gezonder worden ingericht. Voor MBO opleidingen in Maastricht ben je bij het CITAVERDE College aan het juiste adres. Je vindt onze school in het Geusseltstadion. Het is een kleine MBO locatie in Maastricht. Aan de voet van de nieuwe A2-tunnel zit je kort op het leven in de moderne, groene stad. Wanneer je met het openbaar vervoer vanaf het station van Maastricht komt, ben je binnen tien minuten op school met de bus.