Leerlingen CITAVERDE Nederweert doen mee met Stadstriathlon Weert

Op vrijdag 8 juni stonden de eerste jaars leerlingen aan de start van de Stadstriathlon in Weert. Aan dit evenement deden ruim 1100 middelbare scholieren mee. Ze konden kiezen tussen de triathlon en run-bike-run. Tijdens de voorbereiding hebben de leerlingen een workshop gekregen van top triatleten van de Nederlandse Triathlon Bond.  Om 13.00 was dan eindelijk de start en begonnen de leerlingen aan het eerste onderdeel. Uiteindelijk lukt het de leerlingen om de finish te halen. Een topprestatie van de leerlingen van het CITAVERDE College Nederweert. Een bijzondere vermelding is er voor Isa Smeets, Benthe Steeghs en Tjeerd Buis. Zij presteerde het om in hun categorie van alle leerlingen in de top 3 te eindigen en mochten dan ook een prijs in ontvangst nemen.

Volg ons op social media
Robot Pepper al gezien op het Jeugdjournaal? Op onze Open dag kun je zijn 'zusje' ontmoeten! Deze vergelijkbare robot ontvangt namelijk onze bezoekers op 3 november tussen 10.30-13.30 uur. Kom je even kennismaken? https://jeugdjournaal.nl/artikel/2255189-robot-vergadert-met-belangrijke-politici.html Robot vergadert met belangrijke politici Bekijk het hele bericht op Jeugdjournaal.nl
11 oktober hadden we onze eerste meeloopdag van dit schooljaar. Een geslaagde ochtend en middag boordevol activiteiten! Kom gerust nog een keer sfeer proeven op onze Open dag op 3 november van 10.30-13.30 uur! Gezellige meeloopdag voor groep-8 leerlingen Gezellige meeloopdag voor groep-8 leerlingen Wat hebben een we een leuke meeloopdag gehad 11 oktober! Leerlingen van diverse basisscholen in onze omgeving maakten kennis met onze school, leerlingen en docenten.
Bij het vak Voeding & Verzorging koken onze leerlingen met seizoensproducten. Hoe dat smaakt? Dat kunnen jullie proeven op donderdag 4 oktober aanstaande van 16.00 - 17.30 uur bij ons op school tijdens de Potpourrimarkt en ons Preuvenement! Wie prikt er een vorkje mee? Ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden zijn van harte welkom!
Vijf dagen geleden begon de week van de eenzaamheid bij ons op school. Leerlingen ontmoetten een kleine 60 inwoners van de gemeente Nederweert en gingen samen aan de slag met verschillende workshops gericht op koken, techniek, groen en creatief. Wat bijzonder om daar deel van uit te mogen maken! Nederweert24 schreef er een stukje over. Week tegen Eenzaamheid officieel van start (Foto's) - Nederweert24 Vandaag is de Week tegen Eenzaamheid officieel gestart bij het Citaverde College in Nederweert. Na een openingswoordje van wethouder Henk Cuijpers stond deze middag de activiteit ‘jong ontmoet oud’ centraal. Leerlingen ontmoetten een kleine 60 inwoners van de gemeente Nederweert en gingen samen ...