Filter Verfijn de resultaten
Thema
Leerweg
Opleidingsniveau
Locatie

Opleiding voeding / food

Voeding heeft nog nooit zó in de belangstelling gestaan. Denk maar eens aan voeding om af te vallen, superfoods om gezonder te worden, voeding voor kinderen met overgewicht, culinaire hoogstandjes, voeding zonder suiker, E-nummers, gluten en ga zo maar even door. Niet gek dus dat er tegenwoordig veel opleidingen bestaan die te maken hebben met 'food'. Ook bij het CITAVERDE College heb je ruime keus aan voeding opleidingen. Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met verschillende voedingsmiddelen, zoals versproducten of basisingrediënten van mengvoeders van dieren? Of lijkt het jou wat om later een steentje bij te kunnen dragen aan de levensmiddelenindustrie, de grootste producerende industrie van Nederland? Of wordt jij de nieuwe lifestylecoach? Alles is mogelijk!

Bekijk alle food opleidingen hieronder. Niet wat je zoekt? Gebruik dan de zoekfilter om de andere opleidingen van CITAVERDE te bekijken.

Opleiding voeding, iets voor jou?

Hecht jij waarde aan goede voeding? En lijkt het jou interessant om je bezig te houden met de kwaliteit van voedsel, zowel in de fabriek als onderweg naar de consument? Als je voor een voeding opleiding kiest, zet je een stap in de goede richting. Je kunt met deze opleiding verschillende kanten op.

Goed om te weten is dat er in deze sector veel vraag naar personeel is. Na de opleiding vakexpert voeding en technologie kun jij bijvoorbeeld aan het werk in de levensmiddelenindustrie. Hierbij kun je denken aan banen zoals een leidinggevend procesoperator, productontwikkelaar, logistiek manager, laboratoriummedewerker, leidinggevende van een instellingskeuken of kwaliteitscontroleur. Anderzijds kun je denken aan beroepen als: voedingsadviseur, voedingconsulent, lifestylecoach en dergelijke. Kortom: kies de voeding opleiding die bij jou past en maak je dromen waar!

Weet je niet goed welke opleiding het meest geschikt is voor jou? Maak dan gebruik van ons studiekeuze advies.

Een opleiding die bij je past

Van bijdrage aan de verbetering van voedsel en de levensmiddelenindustrie tot vakexpert voeding en voorlichting; alles is mogelijk bij het Citaverde College. Het verschilt per specifieke food opleiding hoelang de opleiding duurt en op welk niveau het gegeven wordt. Na de food opleiding MBO succesvol afgerond te hebben, kun je er voor kiezen om door te studeren op een hoger niveau. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon aan het werk te gaan. Net wat jij wilt!